Yeniyanne27272 minikmerinos benim günüm geldiğinde sadece 2 gün adet kanaması gibi olmustu ve bitmişti sonra hamile olduğumu öğrendim adetten bir iki gün önce birliktelik olmuştu
Gizemaktas Yeniyanne27272 canım bende adettenten 1 gün önce korunmasız ilişki yaşadım ve 1 gün gecikti adetim ama nasıl hemen yumurta ile sprem birleşiyor anlamadım valla ya 🙄
minikmerinos ikizbabymom aa öyle mi tabi oyke ise de şuanda bilemeyiz ara dönem kanaması regl gibi olur mu acaba.
minikmerinos ikizbabymom benim 3 gün yoğun oldu sonra bir anda kesildi 1 gün hiç gelmedi sonra bir kaç gün daha azar azar geldi bitti.
minikmerinos Adababy bende sanırım ilk geceden kaldım ilk seferde 3 gün sonra adet oldum. Diğer ay hamile olduğumu öğrendim zaten. Ama boyle pembe lekelenme hiç yaşamadım daha önce.
Acelyaooacelya minikmerinos ben de yasadım Adet döneminde bir kac gun kanama meydana geldi adet oldum sanmıştım
ikizbabymom minikmerinos bi kaç ay düzensizlik oluyo spiral öncesi ara dönem kanamalarım yoktu şimdi var ama doğum yapmak bütün hormonları değiştirdiği için herşey olabilir
Ddddddd01 minikmerinos benim ablamda olmuştu hamileydi normal bildiğin adet olmuştu 1 kere tek gördü üstüne ama
Ddddddd01 minikmerinos hamileymiş o bilmiyormuş sonra gittiğinde bebek 2 buçuk aylık olmuştu kalp atışı bile başlamıştı