Asafeymeninannesi Deletedmom002 yaa demin bir arkadaşta farketmio falan dedi de benim ki niye farkedio 😏 Bi biz mi değişiğiz 🙄🤪
Minikprenss Mineebd Aynı bizi tarif etmişsiniz kulaklarını yoluyor sürekli ve çok saçı varmış gibi başını kaşıyor 7. Ayımıza giricez hala uyuturkrn hafif kundak yaparım 🤦🏼♀️😄
Fatos2404 Asafeymeninannesi eli kolu sağlam sağlıklı ya bu bile bence burdaki anneleri gülümsetiyodur canım 😍😘
[silindi] Asafeymeninannesi eldiven kullanmadım. Kundakta 3.5 aylıkken istememeye başladı bıraktım bende
Pinkbery Asafeymeninannesi tecrübesiZlikti baya taktım eldiveni 40a kadar. Şuanki aklım olsa takmazdım😀 kundak hic yapmadım. Yapuyorsanızda ayakları serbest kalsın. Kalca cıkıklıgına sebebyet vereceginden dolayı cok önerilmiyor.
fsahin_18 Asafeymeninannesi eldiven takmadım 1 ayvyarim kundak yaptim sıkmadan bukadar eldiven bebegin dokunma temas güdüsünü törpülüyor gerek yok bence
Mrym_gkce18 Asafeymeninannesi 2.5 aylık olunca vazgeçtik canım elleri artık pamukçuk yapiyordu kundakla da çok terliyordu onun için biz vazgeçtik
Eliffff Asafeymeninannesi hiç kundaklamadım eldivende 1 hafta falan kullandım evde dışarı çıkarken üşümesin diye 3. Aya kadar falan taktım
Laborant Asafeymeninannesi dört aylığız sarmadan uyumuyı😂hala kundak ama bol eldiveni kırkı çıktı çıkardım bence eldiven kullanmak saçma bebeğe
AygulSina Asafeymeninannesi fazla hassas ozaman bebegin aman gunese cikarken dikat et gunes kremini unutma kavrulur bebis
Batubartu Asafeymeninannesi kundak hiç yapmadim eldiveni 50gunlukken bıraktık şuan 2ay 29 günlük oğlum