MeryeminAnnsi Kendi içtiğiniz sudan mi verdiniz? Kaynatip soguttugunuz sudan mi verdiniz? Neyle verdiniz? Biberonmu alistirma bardagi mi? Oyleyse hangisini aldiniz? Biberon yada alistirma bardagini neyle temizlediniz? Kafam karisik
Nurgrvn MeryeminAnnsi tabiki kaynatıp soguttugum sudan veriyorum oğlum 2 ay 5 günlük havalar ısındı her mamadan sonra 3 /4 çay kaşığı veriyorum
Elizan01 MeryeminAnnsi e bebekten aldığım fuska suyunu içiriyorum güzel suyu diğer hazır suyunu verdiğim zmn yüzünü eşleyerek içiyordu ama bu suyu rahat içiyor ve dalga hazır suyunu veriyorum ikisi yani e bebeğe bazen fırsatım olmuyor gitmeye dalga hazir suyu veriyorum onu da içiyor 2 ay 22 günlük biberonla veriyorum
MeryeminAnnsi Nurgrvntakip ettigim iki doktor var da hazir su verin diyo cam sisede alip kafam karisti
Kbra_1992 Venes benmkide okdr bende şu veriyorum ama kaşıkla hiçte sevmiyo tadını nsl biberonla veriyosunuz acaba Aventin var bnd
Annisss Elizan01 a 101 yavda hakmar markette de ardı Fuska şu sasirdim ben aklınızda olsun hepsinde var mı bilmiyorum ama
Eeisitan MeryeminAnnsi 7 aylık kızım hazır sutu kaynatıp veriyorum avent alıştırma bardağı kullanıyorum
Cinarduygu12 MeryeminAnnsi 3 aylik kasikla gunde 1-2 kere hazir su veriyorum evde ne marka varsa onu veriyorum kaynatmiyorum
biranneikikedi Cinarduygu12 ben de böyle veriyorum. Kaynatılmış su besin değerleri açısından 0 yanında hediye kireç var
Ezgialp MeryeminAnnsi 6 ay 6 günlük kızım, dört aylık olduğundan beri kaynamış soğumuş su veriyordum şimdi babymall’da hayat marka bebek suyu denk geldi onu veriyorum
Uyurgezer_peri MeryeminAnnsi erikli nin cam şişesini iciriyorum. Doktorumuz kaynatmaya gerek yok dedi. Aventin alıştırma bardağı ile veriyorum.
Nurcannn MeryeminAnnsi kaynatıp soğumasını bekliyorum öyle veriyorum kaşıkla vermiyorum biberona koyuyorum zaten suyu sevmiyor ağzına damladığı kadar içiyor cumartesi günü hava çok sıcaktı sadece ozaman baya bi içmişti. Fazla takılmayın bence nasıl isterseniz öyle verin ben kaşıkla da verdim ama biberon daha iyi gibime geldi
MeryeminAnnsi Nurcannn cumartesi vercektm.ben de cok sicak diye kararsız kaldim.vermedim bugun verdm kasikla icti biraz
Kahveliseker MeryeminAnnsi ben kaynatip sogutmakla ugrasamam diye normal fuska nin bebek suyunu veriyorum. Sonuçta kapalı su. çeşme suyu kaynatılırmış eskiden şimdi ne gerek var. Oglum bes buçuk aylik. Alistirma bardagi aldim sevmedi bir süreliğine kaldirdim buyusun denerim yeniden. Suyun icinden cikan emzikli kapakla iciriyorum oyle seviyor🤭
heyymomm MeryeminAnnsi benim oğlum 4 ay 11 günlük ilk defa dün verdim kendi içtiğimiz sudan doktor vermene gerek yok ek gıdaya geçmeden demişti mama da vermediğim için dediğini yaptım ama şimdi havalar aşırı sıcak o yüzden vermeye başladım dün itibariyle kaynatıp veriyor çoğu anne ya da marketlerdeki hazır bebek sularından
MeryeminAnnsi heyymomm ekgidaya bidahaki ay geccez 6. Aya girdik ama bitince gecmek lazm ya ben de gecmedim ama cok sicak az da olsa vermek istiyorm