birkediannesi Woody aşkım bence mağazalar ile online alakası yok online satışlar için depoda zaten stok bırakıyorlar yoksa nasıl kazanacaklar. Eşimde ilk defa gereksiz para vermişsin demedi birşeye 😂
Winnithepooh Woody valla gece online kısma baktim yoktu 3 te uyandım sizin mesajda kapıdan da aldim demenizi gördüm hemen sipariş verdim az önce geldi 🤭 öncelikle hakkınızı helal edin sayenizde gördü. Aldim ama urunde iç kısımda su hasar var iadeye değmez sanırım değil mi oyuncakları daha birlestrmedim oglum uyansın beraber yaparız diye bekliyorum ins eksik yoktur kutu kapalı geldi
Woody Winnithepooh Hayırlı olsun. Benimki de yola çıkmış 😀 Bence iadeye değmez. O daha ne hasarlar alır 😀😀
Birkizbiroglan Winnithepooh yaaa ben hiç kutuyu açmadım bende online aldım. Balkonu hazırlayıp öyle koyarım demiştim. Olmadı bakayım bende hasar var mı diye 🙈
Winnithepooh Woody canavar yetiştiriyoruz hasar alacağı kesin ama şükür mağazaya gtmeden sabah erkenden karmasanız eve kadr geldi vallahi başka mağazadan alip gelmişler 1 taneydi dedi getiren adam sevindim bende işte takıntılıyım bu tarz çiziklere ama gör.ezden gelmek.en iyisi buldumda bunamış olmayim hiç 🤭🤭🤭
Winnithepooh Woody güle güle kullanın valla kurduk oglum ici deki suları bardaklara döküp dışarı atıyor daha olayı cozemedi değirmenlere ben su döküyorum az ben oynayım sonra bebegim oynar artık 😂
Yerfistigininannesi birkediannesi instagramda kaymaklisambali sayfasinda dun gördüm kadin çocuğuna almıştı memnunmus heralde a101e geliyo kaçırmayın yazmıştı
Woody @birkediannesi @Laden @SeverusSnape @Dkk biz açılışı yaptık. Sanırım yeni favori oyuncagı bu. Sürekli balkona koşuyor haydi diye 😀
Dkk Woody ya ben alamadım yok gözükmüyor uygulamada sizde gözüküyor mu ? hayırlı olsun keyifli oynamalar
Woody SeverusSnape gece 12 30da A101kapıda uygulamasından sipariş verdim. 11e dogru getirmişler. Kendi sitesinden alacaktım ama stok yoktu
Birkizbiroglan SeverusSnape kuzum yaa öğlen 3 gibi vardı ben aldım. Sanırım ile bağlı stok durumu. Bazen gün içerisinde ekliyorlar öyle biliyorum ben. Sürekli bak.
Bsrylmz birkediannesi bende burda gördüm eşime aldırdım 1 saat önce aldı geldi bakınız kızım nasıl oynuyor en mantıklı oynama şekli [url=https://www.hizliresim.com/c8omkn5][img]https://i.hizliresim.com/c8omkn5.jpeg[/img][/url]
Balbocegi birkediannesi 3. Mağazada buldum ben de 😍 suyla oynamayı seven minnoşum nasıl karşılayacak bakalım 😀
Birkizbiroglan birkediannesi vallahi canimmm @Cheddar 💙 söyledi. Bende baktım aldım bugün a101 den, açmadım ama daha balkonu ona göre hazırlayıp temizlemem lazım. Siz aldınız mı m
SeverusSnape Birkizbiroglan canım maalesef biz bulamadık. Sanırım kısmet değilmiş. Tekrar online’ı kontrol edeceğiz ama bakalım, kısmetse buluruz artık.🥺
Birkizbiroglan Cheddar ayyy ben açmadım yaa, büyük balkonu temizleyip ayarlayım diyorum 🙈 Sağol canısı sen demesen olmayacaktı 🙈😍 Güle gile oynasin prensesim 💙