Zynp_ygt İyi akşamlar 🤗 Oğlum 4 şubatta doğdu bu hafta içi Çarşamba sünnet olacak inşallah🤲 Her anne gibi bende evham yapıyorum biraz nasıl olacak diye yaptıranlardan bilgi almak istiyorum
isabel Zynp_ygt genel mi olacak lokal mı? Korkmayan biz lokal yaptırdık lokal anestezi olurken biraz ağladı sonrası gülerek geçti. Uyuşmanın etkisi geçince biraz ağladı parol verdik ertesi güne bir şeyi kalmamıştı 🥰
Duygu34 Zynp_ygt işiyene kdr korkmayın iki oplumda 2 aylıkken yaptırdım ikidide yaptırdım çok büyük strese girio insan birgnde bitiyor herşey
yusufeslem Zynp_ygt verdik emziği ağzına daha 35 günlüktü çok rahat oldu ilk çisini doktor dikerken yaptı sonra akşama kadar sürmez agrısı dedi rahatsız olursa fitilin 3 de birini verin dedi 2 hafta kadar da korumak amaçlı bardak koyduk çok güzel kolay geçti yani
Deletedmom115 Zynp_ygt Erken yaptırmanız iyi olacak onun harici ilk gün zor geçecek ertesi gün aynı rutine dönersiniz sonrasında bir kaç gün pansuman yapmakta zorlanırsınız 1 haftada da iyileşir şimdiden geçmiş olsun
Zynp_ygt Duygu34 evet bizde küçükken olsun dedik ama biraz da korku var nasıl olacak nasıl bitecek diye
Regen Zynp_ygt almıyorlarmı yanına? Bizimde lokal oldu yanındaydım ben her şeyinde. Hatta sünnet olurken emzirdim uyuyakaldı. 1 kere bile ağlamadı. Babasıda bende içerdeydik oyaladık güldürdük, sonrada uyudu zaten
Duygu34 Zynp_ygt işiyene kadar işidemi bitti doltor bize bebeklerin acı hissi olmaz demişti hemen iğleşir demişti ve gerçektense öle oldu
Theseda Zynp_ygt 3 aylık bebeğimi geçen cuma yaptıdım çok tedirgindim ama hiçbir sorun olmadı lokal anestezinin etkisiyle 2 saat uyudu uyanır uyanmaz calpol verdim sonrası hiç ağlamadı zaten acıdan ama yine günde 2 kere 2 çay kaşığı verdim bugüne kadar ama artık vermem muhtemelen.görüntü tedirgin ediyor fakat tek sıkıntı bu 🌸🌸🌸
Zynp_ygt Theseda geçmiş olsun allah damatlığını da göstersin inşallah 🤲 evet ya nasıl bi görüntü olacak bilmiyorum 🤔
Hicrandd Zynp_ygt canım hiç korkma 3 aylık oğlum geçen ay oldu sünnetini. Bende çok tedirgindim ama öyle rahat geçti ki bu süreç. Lokal anestezi ile yapıldı ve 15 dakika sürmedi işlem ağlamadı hiç.sadece anestezide iğne vurulurken ağladı doğal olarak. Ne merak ediyosan cevaplayabilirim ☺️
Zynp_ygt Hicrandd hayırlı olsun rabbim damatlığını da göstersin inşallah 🤲 siz ameliyat sırasında yanındamıydınız
Gokbayes2018 Hicrandd canım benim bebeğim 4 aylık oldu gecen ay yaptırcaktım, üroloji doktoru bebeğin çok aglar dedı, 6 aydan sonra olsa daha iyi olur dedı. Olur ama cok aglar dedı. Kaldı bende yaptırmadım.
nrcnmrt Hicrandd canım siz sünnet olurken bebeğin yanında mıydınız yani aldılar mı sizi de içeri? Devlette mi özelde mi yaptırdınız? Ameliyathanede mi yapıldı? Burda ameliyathanede yapıldığı için sizi alamayız dediler pazartesi sünnet olucak ama çok tedirginim. Yanında anne baba olmadan çok ağlar gibi geliyo😔
Hicrandd Zynp_ygt amin canım inşallah 🤲🏻🌸 tabi tabi bende babası da yanındaydık. Bütün süreci gördük ☺️
Cannsuu Zynp_ygt bende sizin gibiydim. Hatta ben ilk oğlumu doğumdan 3 gün sonra kaybettim ameliyat olması gerekiyordu vs. Neyse psikolojimi düşünün yani. Nasıl beklicem o kapıda falan diye kara kara düşünüyordum ama çok şükür geçti. Bir haftada toparladı hiçbişey kalmadı sizin bebeğinizle küçükmüş hemen iyileşir hiç merak etmeyin. Siz sakin olun ki oda olsun.😊 şimdiden geçmiş olsun sormak istediğiniz bişey olursa seve seve cevaplarım. Bu arada genel anestezi oldu oglum
Zynp_ygt Cannsuu başınız sağ olsun cennete kavuşun inşallah 🤲 sizde ameliyat anında yanında değildiniz yani bizim lokal dedi dr eşimin işi dolayısı ile Diyarbakırdayız biz kimsemiz olmayınca daha da etkiliyor insanı
Zynp_ygt Cannsuu bide internette araştırma yapayım dedim nelere dikkat etmeliyim diye 2 aylık bi bebek sünnet olurken öldü haberini görünce çok daha tedirgin oldum 😔 çok takıntılıyım uykularım kaçıyor İnan’ın stresten başım ağrıyor dün geceden beri
Cannsuu Zynp_ygt çok tsk ederim. Evet yanında değildik ama doktorumuz a çok güveniyorduk gözü kapalı emanet ettik. Bisey söyleyeyim mi bizimde yanımızda aileden kimse olmadı yani benim ailem uzakta eşimin ailesiyle aramız da 1 saat var ama haber bile vermedik. Yani o an birinin akıl vermesini falan karışmasını istemedim valla ıyiki de oyle olmuş. Daha iyi oldu sessiz sakin kendi bildiğimiz gibi 💝 inanın kafanız daha rahat olur eşiniz olsun yanımızda yeter
nrcnmrt Zynp_ygt canım siz sünnet esnasında yanında değildiniz sanırsam. Bizim de öyle olucak ve çok tedirginim. Bebeğiniz çok ağladı mı nekadarlıktı sünnet olurken?
Cannsuu Zynp_ygt lütfen yapmayın kimbilir orda ne gibi bir sorun oldu. Yani kaç çocuk sünnet oluyor hergun. Onu düşünün. Siz ne kadar stresli olursanız bebeğiniz de o kadar huzursuz olur. Diyorum ya bende sizin gibiydim hatta burdan post bile actim. inanın hiç gerek yokmuş o kadar strese. fotoğraf cektirin bol bol video cekin hatıra kalsin. 😊 gorun sizde burda baskalari stresliyim yazinca stres olmayın diye yorum yapacaksınız. Bana guvenin😉
karalim Zynp_ygt selamlar tam aynı gün doğum yapmışız 😇 şu sünnet olayı benim de kafamı karıştırıyor. Eşim yaptırmayalım dese yaptırmayacağım o derece😁 hep kafamdan atıyorum küçükken yaptırmak daha mı iyi
Zynp_ygt karalim mrb aaa ne güzel aynı gün doğan prensler❤️ Ben çok araştırdım bu dönemler daha iyi olacağını söyledi dr lar bende bi cesaret olsun dedim Çarşamba günü inşallah sıkıntısı bi şekilde olunca sizlere bilgi veririm birde bebek hareketlenmeden bence sizde yaptırın daha iyi oluyormuş