esoo Merhabalar 3 aylık bebeğimin kakası biraz yeşil ve siyah parçalar var neden olabilir daha önce olan oldumu
Ugggg esoo benimki kabizdi bu ay normale döndü ama beyaz çok çok ufak parçalar var normal dediler yarın doktora gidicem ayrıntı verirsen sorabilirim
Munevverelif esoo siyah uzun uzun mu? Korkutmak istemem canım ama Bağırsak kurdu olabilir mi? Bende forumda okumuştum. Sizde araştırın isterseniz
esoo Ugggg hiç kabızlık olmadı kakası hep sarı olurdu bugün 2 seferdir yeşil ve siyah parçalar var sorarsanız çok sevinirim
ArYa19 Benim oğlumda da oldu bugün 3 buçuk aylık. Yeşil mukuslu ve siyah siyah noktalı kaka yaptı Randevu aldım ama neden anlamadım inşallah kötü bir durum değildir
ArYa19 esoo benim bebeğimde yeşil mukuslu kaka uzun zamandır var doktor olur dedi ama bugün çay gibi siyahlıkları görünce korktum açıkçası
Zeliha66 esoo bana düsmez ama yarın ilk işniz doktora götürmek olsun. Insallah bisey yoktur tabi ama bana öyle demisti
Deletedmom381 esoo balgam genelde oluyor endişe etmenize gerek yok, burun akıntısı hapşırik vs var ise doktoruna bir götürün.