ikranurmuhsine Park beşik aldigima pişman olmaya basladim şimdiki aklım olsaydı anne yani beşik alirdim .kızımı yatarak emziriyorum kaldırıp yatağına yatırırken uyanıyor .kucakta emzirirken uyuyor yatağa yatirinca uyanıyor ugrastiriyor baya .sizde durumlar nasıl
Nurasel20 ikranurmuhsine Bnde çok pişman olmuştum hiç uyumadı yatağını sevmedi Bnde sattım şuan bizimle yatiyo yeni özel yatak yaptırıyorum montessori
deletedmom945 ikranurmuhsine ben hiç birini almadım sadece odasına standart bir beşik aldım, eminim almış olsaydım bende pişmanlık duyardım. Bebekler için fazla araç gereç büyük kolaylık gibi gözüküyor ama insanı fazlasıyla yoruyor daha doğrusu benim fikrim bu yönde. ☺️
KaSeAy ikranurmuhsine Ben de sepet beşik aldım kullanışlı olmadıgını söylemişlerdi sırf cok tatlı diye aldım ikinci bebegim olsa kesin anne yanı alıcam. Ama tam pişmanlık sayılmaz hevesimi aldım sonuçta☺️
ikranurmuhsine Mervee1 6.aya girdik başlarda yatıyordu ama bana zor gelmeye başladı emzirdigim için .yatağımın yanına yer döşeği serdim uyudugunda yanında kalkiyorum şimdi beşiğe alistirim dedim .çünkü donmeye başladı sabah yüz üstü buluyorum .beşik te dönmez diye düşündüm ama bugün 7 den beri uğraştım beşiğe yatırırken hep uyandı .tekrar yer yatagi serdim .tabi bu sırada uyudu uyandı uykusu kandı sanirim oynuyor yanımda 🙂
ikranurmuhsine Nurasel20 bizimde durum onu gözüküyor ama biraz daha büyüdüğünde yatmaz mi acaba .kendi girer çıkar diye düşünüyordum
ikranurmuhsine deletedmom945 çok haklısın bebek arabasının yanında pusette aldım ama boşuna almisik ağır oluyor .sadece bebek arabası yetermis. Pişman olmadığım tek şey kanguru oldu 🤗
Mervee1 ikranurmuhsine canım uyku düzenleri o vakitlerde hep yarım yamalak yataktan olmayabilir belki .
Nurasel20 ikranurmuhsine şuan kızım uyurken bile seyir halinde koskoca yatağa sigamiyo hanfendi daracık yerde hayatta yatmaz çünkü donemedigi zaman sinirlenip uyanıyo bizimki artık el mecbur oldu ☺ ay bide sinirlenip uyanınca laf sayması yokmu ıcimi kaynatiyo resmen 😍😍
Nurasel20 ikranurmuhsine bide bunu deniyebilrsin canım benim oyun parkında kaç saat yatıyor sizin kendi yataginizia koy bide o zaman kaç saat yatiyo aslında böyle kıyaslama yaparak hangi şekilde yatmak istediklerini belli ediyolar park yatak ta 1 saat yatıyorsa benim kendi yatağımda 2 3 saat kadar yatıyorsa geniş bir alansa uyumak istediği belli olur canım bnm
Nurasel20 ikranurmuhsine 6 buçuk aylık yatak siparisimiz haftaiçi teslim alıcaz zaten zor kısmına gelince bence zor değil çünkü bilinçli yatıyorsun ha bi konu var her gece bi tekme yeriz mutlaka ☺☺
ikranurmuhsine KaSeAy evet çok tatlılar 😊bende düşünmüştüm ama çevrem engel oldu biraz kullanissiz falan diyerek . O kadar 8sadece sepet beşik mi kullanıyor sunuz
KaSeAy ikranurmuhsine Suan oglum 4 aylık ben de montessori siparişi verdim 6 aylık oldugunda kendi odasına geçiricem şimdilik sepet beşik kullanıyorm. Ama benmki seviyo yatagını uyanmıyo sadece egil kaldır gece kalk emzir olayları zor yanımda olsa anne yanı beşikte yani daha kolay olurdu.
ikranurmuhsine KaSeAy benim ki gündüz 3 4 saat beşikte yattı ama şimdi yatiramiyorum.yatir kaldır emzir düşüncesi sarmıştı zaten beni üzerine yatmayinca yer yatağına kaldı .geceleri kackere kalkıyor
ikranurmuhsine Mervee1 doğrudur canım .bı de gece yeryatagina alışmış sanırım o yüzden yadirgadi yatmadı .gündüzleri her yere yatiriyorum farketmiyor .beşik yada kendi yatagim yada salonda ana kucağında .gece bunu kabul etmedi işte illa kendi yeri olcak
ikranurmuhsine MustafaKemal2019 kızım 6aylik alismaz diye düşünüyorum çünkü hic denemedim.hep meme emerek uyuyor arada ayakta salliyarak .buraya kadar güzel niye alip beşiğe koyma sırasında uyanıyor .gündüz sıkıntı olmuyor uyutup beşiğe yatirabiliyorum . bakalım artık yarına tekrar denicem