Milagrosoreiro Kızlar bebeğimin sırtı çok terliyo uyurken.Şu an emmeye kalktı sırtı ter içinde şu şortlu tulumlar varya onları giyiyo ne giydirmeliyim yardım edin 😑Odası 26 derece bu arada üstünü de örtmüyorum
Rknn Milagrosoreiro biz klima ile uyudugumuz halde kızımın sırtı cok terliyo valla canım ben genetik dıye düşünüyorum.Gece sureklı mendil koyuyorum.Alerjisi de var alerjik çocuklarda da terleme oluyomuş belkı de o yüzden.
Tatlican Milagrosoreiro %100pamuklu çıtçıtlı atletlerden giydirin terlesede hasta yapmaz dedi bir akrabamız yinede cok islak olursa degisirsiniz ben öyle yapıyordum birde miğdesini mutlaka örtün ince 1kat atlet parcasi filan olabilir .kızım çok terlerdi hep busekil yaptım
ikiKudurukAnnesi Milagrosoreiro ben zıbın ve şort ile yatırıyorum. Yine de terlerse sırtına bez koyup her uyanmada degiştirmeye çalışıyorum bezi. Üstünü degiştirmiyorum çünkü uyanır.
Yaseminnnnn93 Milagrosoreiro bizdede oyle malsef bugun zibinla uyudu az once ensesi sirti islakti agiz mendili koyuyorum her aldigimda değiştiriyorum öyle sabah oluyor yapcak bise yok havalar cok ısındı
gulrecelim_55 Tek askılı çıtçıtlı badisi ile uyuyor bir şey örtmuyorum ama yine terliyor. Rabbim bu sıcakların hayrını versin 🤲🏼
gulrecelim_55 Milagrosoreiro şuan kendi evimizde değilim beşiği camın altında öyle olmasa en azından üstten açarım diyorum ama olmuyor bu seferde üşür mü korkusu . Sanırım temmuz sonuna doğru sadece bezle yatacaklar 😊
Maslan Ayni durum bende de gece emzirmeye kalktim sirti sirilsiklamdi. Isilik oldu hemen enseleri hatta. ilik dus aldirdim askimi zibon giydirdim ince bi ortu orttum beline kadar. Cam da acik odada ins bu gece olmaz
Milagrosoreiro Rknn Aaa bizim de alerjimiz var bunu alerji doktorumuza sorucam bakalım bi ilgisi olabilir mi
MinnakEgem Bizde de aynı durum var İstanbul dayız çok sıcak terliyoruz tek çıtçıtlı badi giyiyoruz sıcaktan uykusu bölünüyor sürekli
Anadolu Milagrosoreiro ben urfadayım 4 aylık kızım var aman rüzgarlanmasın aman üşümesin diye diye açmadık bi yeri isilik oldu ensesi emzirirken kolum geliyor ya sıcaktan pişti hep şimdi klimalı odaya geldim 28-29 derece yapıyorum klimalı fanı da düşürüyorum hatta camı da açıyorum hava çok kurumasın diye bebek serin serin rahata düştü güzel uyuyor
Rknn Milagrosoreiro sorunca buraya da yazar mısın canım.Ben buralardan okuduğum kadarıyla söyledim.cidden merak ediyorum bu kadar terin sebebini.
Milagrosoreiro Anadolu Gerçekten sormayın sabah bi uyandım ensesi isilik olmuş.Gündüzleri de çok sıcak oluyo odası camı da açamıyorum daha da sıcak üflüyo odasında klimada yok salonda var bi tek.Napcaz bu yaz bilmiyorum
Milagrosoreiro Tatlican Ben değiştiriyorum üstünü uyanmıyo Allahtan çünkü yatak bile ıslanıyo onun terinden yatağınıda örtüyorum
Milagrosoreiro ikiKudurukAnnesi Ben değiştiriyorum üstünü uyanmıyor çok şükür ama hasta olcak diye endişeleniyorum çok terliyo çünkü