Uzgun23 Hadi güzel anneler bugün yavrularımız için güzel birşey yazalım 🌺 Şu dünyada payıma düşen en güzel şeysin Yavrum, şükür sebebim❤️ 07.04.2021 Ah cennet kokulum Annen seni çok seviyor 💕😘
Bayanironi Uzgun23 Ayağına taş gözüne yaş değmesin güzel kızım ömründe hep iyi insanlarla beraber ol ♥️ 23.10.20 Mira 🤍
Marjinal_Anne2 Uzgun23 canm Mihram , annen her daim senin yanında. Hiç korkma, güvendesin. ❣️🌺 14.04.2020 Mihra Deniz ❣️
Balkizlarim Uzgun23 hayatınızda heeep mutlu ve basarili olun balkizlarim sizi coooooook seviyorum hep sirt sirta can kardes olun 💙💜💙💜💙💜💙💋💋 20.05.2014🥰 22 04 2016 🥰 23 12 2019 🥰
AloneMom Uzgun23 Bu dünyada sahip olduğum en güzel şeyler sizsiniz güzel kızlarım,sizi çok seviyorum💜 18.12.2016 Doğa ❤️ 01.12.2019 Duru ❤️
btlkrnaz55 Uzgun23 paşam cennet kokulu oğlum şuan ateşler içindesin ayagımda sallıyorum seni senin canın yanacagına benimki yansın seni herşeyden çok seviyorum güçlü ol iyi ol minik bebeğim💕
alchn Şükürüm ıyikim. Sözcüklerin yetersiz kaldığı ilk göz ağrım varlığına Elhamdülillah annen seni herşeyden çok seviyor oğlum benim 28.11.2019 ❤ yeniden doğdum seninle
Zelisblt Uzgun23 annen yaşadıkça seni kimselere ezdirmicek verdiğim her kararın arkasında olup dağ gibi arkanda duracak bal kızım 😍😍💓💓💓 ah duygulandım 😪. 20,01,2020
Tatlican Uzgun23 Hayatında ,sağlık ,mutluluk ,başarı hep seninle olsun camım kızım seni çoook seviyorum 💞💕💞💕💕💞💕💞💕💞💕💞💕
Furug Uzgun23 her gece uyumadan önce soyluyorum..hafif bir guluyor 🥰 “Ne olursan ol,nerede, ne hata yaparsan yap senden hic vazgecmeyecegim ”
cicekannesiii Uzgun23 Rabbim bize nefes verdikce her daim ben ve baban arkanda olucaz.Allahimin bana en guzel emanetisin iyiki varsin iyiki seni dogurmusum en buyuk duam💜Alya Dua💜 not:Ah bide azicik uslu dursan fena olmazdi kizim😂😂
Goktugunannesiseda52 Uzgun23 14.04.2019 😍 Hayatımın dönüm noktası meğer ben anne olmak için bir çocuğa bebeğe itinayla ANNE lik yapmak için yaratılmışım her zerrem iliklerime kadar evlat kokusu o kadar çok seviyorum ki anlatamam oğlum olmadan önce ben napıyomuşum ne saçma bir hayatım varmış her gün iyiki diyorum çok şükür diyorum elim kolum ayağım herşeyim bu çocuk benim 🤭😍❤️ Rabbim isteyen arzulayan bütün kadınlara nasip etsin böyle bir aşkı 😍
taninmayananne Uzgun23 nazarım değecek diye sana bakmaya bile kıyamıyorum annem ❤️ hep iyi insanlarla karşılaş, hayatın boyunca mutlu ol can’ımdan kanımdan büyüttüğüm oğlum 😍❤️ 05.09.2018 🐰
AntiiSosyallKelebek Monaroka Herkes ne kadar duygusal dimi bi benden dökülmez şöyle sözcükler keşke bende yapabilsem 😂
Monaroka AntiiSosyallKelebek Ah benim kızılötem. İçinde yaşıyorsun sen yazıya dökülmüyor. Ben de beceremem ya. Gel sarılalım
Ylcmelis Uzgun23 Tüm güzellikler yaşamadığım en güzel anlar çocukluk senin olsun Miniğim, Annen yanında oldukça herşeyi tattıracak sana.. Hayatın boyunca Rabbim güzel insanlarla karşılaştırsın seni 🥰🥰😘😘😘 14.12.2020 Melisa’m💜🧿
lanadelmiyav Uzgun23 ömrün boyunca, hayatına dokunan insanlar merhametli oldu yavrucuğum. Seni çok seviyorum🤍