Mom727373 Kızlar sorum başlıkta ☝ Bayramda bir yerlere gidelim dedik, kızım 7 aylık nasıl bir mayo tercih etmeliyim? Uzunlar güzel koruyacak ama sudan çıkınca vücuduna yapışıp hareketlerini kısıtlar bunaltır diye düşündüm. Tecrübeli anneleri piste alalım 😊
demirboy Mom727373 korusun istiyorsanız uzun, sudan çıkınca mayo her halükarda değiştiriliyor zaten kurumasını beklemeyin
LilyaBn Mom727373 sizin bebişiniz küçük olduğu için sizin denizden çıkar çıkmaz mayosunu ve mayo bezini değiştirmeniz lazım. Yürüyen ve sürekli deniz kenarında oturup ıslanan bebeklerin hemen değişmesine gerek yok ama siz o şekilde tutmamalısınız. Yedek mayo olsun plaj çantanızda bir de çıtcıtlı badi ya da tulumlar
Mom622626 Mom727373 iki tane alın sudan çıkınca üstünü değiştirirsiniz, kuruta kuruta giydirirsiniz ben öyle yaptım. Uzun kollu aldım ben kızıma yanıktan korktuğum için.
Pinars Mom727373 ben bir tane mayo bir tane bikini aldım kızıma 17 aylık. Mayosu hafif boyunu ve kısa kollu omuzları falan güneşten koruyan türden. Genel olarak onunla denize sokacağım denizden çıkınca onu çıkarıp bikini giydirir üstüne müslin güneş yanığı olmaması için iyi korumak lazım. Kurutma kuruta giydirmeyi düşünüyorum.
Mom727373 @demirboy @LilyaBn @Liyamom @Pinars İki tane alıp kurusunu giydirmek hiç aklıma gelmemişti benim🤦♀️ iyi ki sormuşum yoksa ilk tatilinde hasta edecektim heralde çocuğu 😬çok teşekkürler hepinize
demirboy Mom727373 rica ederm canım. Bu arada tavsiyem denizde kısa tutmanızda fayda var biz sokup biraz oynatıp çıkarıyorduk.Birde alabiliyorsanız iki mayo alabilirsiniz tabi. Ama ben şöyle yapmıştım bir mayo omuzları falan kapatan bir de mayo bez kullanmıştım denize sokarken. Çıkınca onları çıkarıp şemsiye altında oturduğumuz için kremleyip üzerine Müslin falan giydiriyordum hiç yanmamıştı. Geçen sene 7 aylıktı aynı sizinki gibi
Utkucan Mom727373 ben yarım kol şortlu tulum gibi olandan aldım önemli olan UV korumalı olup olmadığı aslında
zeyzey77 Mom727373 giydir mayo bez tamam ne gerek var mayo almaya 🙄sudan çıkınca çıkar bezi kurula tişört giydirip bez bağla
Utkucan Mom727373 mutlaka araştırın yoksa giyinmiş olsa bile etkiliyor çocukları decathlondan almıştım ben
zeyzey77 Mom727373 evet nasıl anladın anadan doğma giriyorum ben 😂😂 adı üzerinde mayo bez . Sen bebeğine mayo giydirmeyi ıslak gezdirmeyi düşünen sensin. Islak ıslak gezdir de usutup hasta olsun hava sıcakta olsa ıslak mayo üşütür ve çocuğu hasta eder. Sudan çıkarınca bebeği kurular üzerini değiştirirsin rahat etsin diye ama sen tam tersine hangisi vücuduna yapışıp rahatsız etmez derdine düşmüşsun aferin sana ..sonra yazarsın bebeğimi tatile götürdüm dönüşte çok fena hasta oldu ne yapayım dersin
zeyzey77 Utkucan ne diye mahvolacak kızgın taşlara mi yatır çocuğu dedim. Asıl mayo çocuğu mahveder sudan cikarip öyle gezdirmeyi düşünüyor çocuğu. Islak mayoyla üşür hava sıcakta olsa bebek bu bebek . Her bebegin cildi hassas o zaman düşünüp havuza soymayacak havuzda el ayak hastalıklığı ve çeşitli hastalıklar bulaşıyor bebeklere. Ayrıca güneş altında kalacak havuza girerken güneş zarar verecek. Askılı Mayo mu koruyacak güneşten . Mayo korusa kimse güneşte yanmazdi . Onları sorun etmiyorsunuz ben mayo bez diyince ay mahvolur bebek he he öyleydi
Mom727373 zeyzey77 sizin uslup sıkıntınız var o yüzden herhangi bir şekilde size kendimi anlatmaya çalışmayacağım
Utkucan zeyzey77 yahu kadın demiş ya iki mayo alcam diye yukarda okumadınız mı güneş görecek o çocuk nasıl yanmayacak kızgın taşa yatırmaya gerek var mı bu mayolar öylesine mi üretiliyor hazırda UV korumalı mayolar var Decathlon da 20 liraya düşmüştü 20 liradan kaçacak diye mantıklı mı Allah aşkına siz bir girin bakalım mayosuz ayrıca sizin giydiklerinizle çocukların giydiği mayo şekli ve tarzı aynı değil dediğim gibi ben zaten UV korumalı önerdim araştırırsanız farkı anlarsınız mayo giyende yanıyor ne alaka bebek mayoları konusunda sıfır bilgiye sahipsiniz heralde havuza sokacam da dememiş ayrıca
zeyzey77 Utkucan tabi tabi 20 liraya uv korumalı mayo sende buna inandın çocuğun kolları bacakları ne olacak . Bence sen bebek mayoları konusunda sifirsin her şeye inanma öyle . Mayo uv korumalı tabi tabi . Sen hiç bebek mayosu görmedin galiba aynı değil diyorsun 😂😂 tamam denizler çok mu temiz en çok salgın hastalık ordan bulaşıyor. Sırf konuşmak için konuşuyorsun.hadi desene denize de sokucam dememiş diye 😂
Utkucan zeyzey77 ya sen deli misin herkesin sana yalan borcu mu var kullandım biliyorum öneriyorum aç bak yahu paranoyak falan mısın sen 😱😱
Utkucan zeyzey77 al bak üşenmedim sırf senin için paylaşıyorum çocuğuna alırsın belki bebek mayosu nasıl oluyor gör [url=https://www.hizliresim.com/t3dcjsv][img]https://i.hizliresim.com/t3dcjsv.jpg[/img][/url]
Pinars Utkucan ahaha kapak sesi buraya. Kadar geldi. Nekadar önemli bu mayolar kesinlikle ciltleri hassas deniz tuzu bile tahriş eder. Bende böyle kollu aldım uv korumalı Pentiden aldım bende.
AygulSina Mom727373 ben uzun giydirdim 1.5 yasindaydi simdi 2.5 yasinda yine uzun alicam gunes icin tenleri cok hassas suda hemen yanabilir