Didemxy Merhaba hanimlar. İse baslamak zorunda kaldığım icin yatılı bakıcı ariyorum. Kocaeli Gebze bolgesinde ikamet eden anneler tanıdığınız bildiğiniz güvenilir birisi var mi acaba yardımcı olursaniz sevinirim
Ruzgarce Didemxy yani hem yatılı diyorsunuz hem iş yapacak diyorsunuz hemde 2 çocuğa bakacak diyorsunuz 3.500 az değilmi bizim bakıcı temizlik yapmadığına rağmen 4.000 veriyorduk çalışanlar için diyorum. ki benimki birde tek çocuktu
Didemxy Yumru Detaylardan biraz bahsedeyim biri 8 yaşında yigenim biri 2 yasinda benim oğlum olmak üzere 2 çocuğa bakabilecek ayni zamanda ev islerine destek olacak yatılı haftada 1 gün izin gunu olacak atik birini ariyorum isterseniz annenizle bi konusun
Dilara8228 Didemxy Kardeşim var orda oturuyor yanan avm varya biliyorsunuzdur onun karşında oturuyorlar
DaisyMom Didemxy orda olsam ben bakardim valla bu fiyata 🙈 insAllah bulursunuz 🤲 postunuz ustte kalsin diye yaziyorum☺
Swtlna Ruzgarce sabah 8 akşam 6, 2buçuk yaşında oğluma bakacak sadece, ev işi falan yok 3600 istedi biri, başka biriyle 3000 anlaştık. Gerçekten yatılı için 3500 çok az ama umarım herkes içine sinen birini bulur ne diyelim
Didemxy Ruzgarce ilk etapta 3.500 dedim eger memnun kalirsam 4.000 yapabilirim aslinda 2 cocuga bakmayacak 8 yasinda olan cocuk okul acilinca okula gidecek suan icinde yaz okuluna baslayacak gunluk ev işlerine yardim etmesini istiyorum dip bucak temizlik istemiyorum detayli yazmadim ustten gectim aldigim kadinla birebir görüşüp konusacagim zaten. Birde soyle bir durum var küçük olan benim çocuğum buyuk olan ablamin çocuğu ablam aksamlari isten gelince buyuk çocuğu alacak zaten.