Birbebekkkbircicek Hamilelikte kurdeşen oldum be hep kullandım bu ilacı şimdi emzirirken devam ederse kullanmak zorundayım kullanıp bebeğinde yan etki gören var mı , kullanan var mı
Birbebekkkbircicek Derin54 canım bana alerji hapı bile iyi gelmezdi ilk çıktığında sonraları iyi geldi en iyi ilaç bilaxten 2 tane birden yutardım aç karna daha iyi emiliyor
Derin54 Birbebekkkbircicek kuzum ben doğum yaptım bir hafta sonda başladı . 3 aylık bebeğim hala var kafayı yemek üzereyim sadece bende var sanıyordum bana da ilk Basra iyi gelmedi kortizon aldım o birsz rahatlattı simdi biraz ise yarıyor alerji ilaçları . Senin nasıl olmustı ne kadar sürdü
Birbebekkkbircicek Derin54 benim 20 haftalık hamileyken başladı kabus gibiydi doktor en son kortizon verdi kortizon içince işe yarasa alerji ilaçları senın gibi bilaxten içtim hep sonra baya azaldı 2 günde 2 içmeye başladım sonra baktım. Bitti 1 sene sürdü ve bu yaşadığım 2. Yedi ilk kırdese 2027 yılında oldum o da 1 sene sürdü
Birbebekkkbircicek Bi gun ilaç almıyom dedim her yerim de çıkmıştı kaşıntıdan vücudumu kanatmıştım ve ilk başlama gününü hiç unutmuyorum avuçlarım gece yarısı kaşınmıştı banyoya gittim bi baktım boynumun altında çıkmış bi sürü
Derin54 Birbebekkkbircicek 1 seneden sonra ilacı bırakınca geçtiğini nasıl anladın kuzum bende bırakıyorum ilacı geçti sanıyorum 1 hafta sonra tekrar başlıyor gerçekten ne kadar kötü birseymis bu . Kot tayt gilan asla giyemiyorum kasınıyor hep
Birbebekkkbircicek Derin54 azaldı zaten eskiden 2 ilaç fayda etmezken yarım aldım bi baktım bitmiş anlıyorsun canım
Derin54 Birbebekkkbircicek ay kuzum umarım benimki de biter gerçekten artık cunku kafayı yemek üzereyim cok kötü birseymis