_RainBow Sab simplexi 2 aylık bebeğime ne kadar vermem gerekiyor sağlık ocsğında önerdiler ama tam sormamıştım günde kaç kere kaç damla diye
Cansutekbas _RainBow ben eczaneye sormuştum benimde bebeğim tam 2 aylık dün aldım bende ilacı eczane günde bir kere 15 damla vereceksiniz dedi ama eczacı ne kadar doğru bilir bilmiyorum bence siz doktoru arayın
_RainBow Cansutekbas evet bende sordum ama eskiyi nasıl veriyorsan öyle ver dedi eczacıda sağlık ocağındaki ebeye sormayı unuttum onlar tavsiye etti
Gamzeylcnr Rukiyecinar farkeder demedi. Ben aç da veriyorum tok da. Ama şakın çok vermeyin ben verdim çok gazlı diye daha çok verdim bir ara kabız oldu
Ellone28 _RainBow Bebeğimin gazlı doneminde bende kullanmiştım gunde 3 kere 8 damla şeklinde önermişti doktorumuz
Bebeenes _RainBow bende aldım bi arkadaşımın önerisiyle. Günde bir kere verdim 6 damla. Nasıl verceğimi bilmiyorum. Bebeğim 25 günlük.
Defnesuram _RainBow bende kullanıyorum gündüz 5 damla akşam 9 da 10 damla veriyorum içinde sakinleştirici olduğu için gece rahat uyur demişti doktor gerçi bu gaz damlası benimkinde çok işe yaramadı metsil vermeye başladım çok işe yarıyor
Cemile12213 _RainBow gaz damlalarınin hepsi ise yaramaz ben rezene vererek bebeğimin gazı sorununa çözüm buldum