Fata2014 Elwingg aynı durum bizde de var uyumuyor sinir oluyorum sonra pişmanlık ben mi böyleyim acaba diyorum sonra
Elwingg Fata2014 direnmek nedir ya uyku akiyor gozunden dogdugundn beri uyku esittir aglama zirlama sabrim kalmadi
sarpinko Elwingg prozac kullaniyorum.mutlaka gidin eger ki buna ihtiyac duyuyorsaniz asla ertelemeyin..ilac kullanmak kotu vs demeyin hayat kalitenizi yukseltin
Elwingg sarpinko ben daha once kullandim prozac kesiinlikle pazartesi ilk iisim bugun yine aglama krizlerim….psikiyatri sizi biraz olsn dinliyor mu direk ilac mi yazdi daha once bir kac soru sorup vermisti
sarpinko Elwingg canim bes dk konustu verdi.ama senden ricam prozactan baska ilac verirse kortizon iceriyor mu veya kilo yaparmi diye muhakkak sor.cunku ben selectra diye bi ilac kullandim 20kilo aldirdi
Cgnege44 Elwingg 🤣🤣 aynen noluyosa artık eşim alıştı gerçi anlaşıldı oğlum annenizden uzak durun diyo çocuklara büyük oğlum anne biz naptikki sen hep bagiriyosun diyo 🤭 ahh oğlum hormonlarım işte
-erCansu- Mom084 ayy kabus gibi oluyorum yaa 😂 sonra diyorum boşver ne sinirleniyosun iki dk sonra yine aynı neyseki eşim anlıyor sağolsun 😂 bende kendi kendime söylenip duruyorum
Mom084 -erCansu- he benimki de gunundesin yine diyo Allah’tan ses etmiyor yoksa.kaos çıkar 😂😂😂 tatlı çok yiyorum sende de oluyor mu
Necla61 Elwingg beeeeen 1 haftadır tahammül edemiyorum hiç virseye ama tabiki bebegime bağırmıyorum ama içimden nefes alıp alıp veriyorum bazen oldum da rahatladım 😁