gezentianne AA201207 Ormanya kartepe’de orada da hıbbit evler var ama . Darıca hobbit evleri darıca sahilde halka açık. Millet Bahçesi içerisinde cok güEl bir yer cocuklar için parklar vs var. Yani 2 farklı hobbit evleri var Ormanyadaki kalınıyor galiba. Darıcadaki foto çekmelik. Sahil ve arkası yeşiliik herkes piknik havasında. Darıca hayvanat bahçesinden 10 dk uzaklıkta
AA201207 gezentianne hmm darıca daha mantıklı sanki o zaman hem deniz hem doğa bir arada.. kullanıcı adınıza dayanarak soruyorum 😂İstanbul ve civarı için öneriniz var mı başka 😄
JustGrace gezentianne yok ormanya daki hobbit evleri de aynı. Girilmiyor yani. Bir film vardı orada çekilen çocuk filmi ama adını hatırlayamadım şimdi.
sedaykn AA201207 Ormanya’ya gidin. İçerisinde piknik alanı, yürüyüş parkuru, hayvanat bahçesi, hobbit evleri, göl, doğal yaşam alanı ne isterseniz var. Girişi de ücretsiz . Girişinde ters ev müzesi var fotoğraf çekilmek isterseniz.
Ecreee AA201207 ormanyaya gidin,doğal yürüş, hayvanat bahçesi ,piknik ye yapılıyordu galiba,güzel hobbit evleride var..kartepeyi tavsiye ederim,sonra yuvacık göletide tabisye ederim
Dn123 AA201207 daricadakine gittim cok tatli bir yerdi cocuklar icin güzel bir yer ben lisedeyken gitmişti.
Ecreee AA201207 yuvacik göleti uzak ama çok güzel bir yer,dönüşte ormanya yada uğrayabilirsiniz ..bakıp araştırın isterseniz,,uzak mesfele yerler olduğu için erkenden gidip bol vakit geçirmenizi tavsiye ederim
Gizemminkeremi AA201207 merhaba Ormanyaya gidebilidiniz mi bizde gitmek istiyoruz nasıl bi yer acaba😊
Bebikimm Gizemminkeremi ormanya güzel çocuklar için çocuk hayvanat bahçesi var içerisinde minik gölcükler var uzun Bi orman içinde yol var orda sakin Bi yürüyüş yapıp hobbit evlerine ulaşıyoruz orası da küçücük Bi kaç tane hobbit evi var fotoğraf çekinmelik minik Bi köycük diyebilirim ☺️ bizde geçen hafta gittik güzeldi ücretsiz giriş. Ayriyeten pikniklik orman içinde farklı Bi yerde masalar var ama biz pikniğe gitmedik gezmeye gittik. Yakında ters ev de var girişi 15 lira yazıyordu nette ama biz gitmedik sırf foto çekinmek için gitmek ilgimi çekmedi ☺️