AA201207 Merhaba giden veya bilgisi olan var mı acaba ikisi de Kocaeli de ama farklı yerler yanlış anlamadiysam gidenler varsa bilgi verebilir mi giriş ücreti yeme içme alanı var mı vs.?
Med AA201207 ormanya darıca dan daha uzak olması lazım oraya hic gitmedim. Darıca hobbit evleri darica da zaten çok minnoş çok tatlis bir yer. Geçen sene ücretsizdi şimdi ne durumda bilmiyorum.
gezentianne AA201207 Ormanya kartepe’de orada da hıbbit evler var ama . Darıca hobbit evleri darıca sahilde halka açık. Millet Bahçesi içerisinde cok güEl bir yer cocuklar için parklar vs var. Yani 2 farklı hobbit evleri var Ormanyadaki kalınıyor galiba. Darıcadaki foto çekmelik. Sahil ve arkası yeşiliik herkes piknik havasında. Darıca hayvanat bahçesinden 10 dk uzaklıkta
sedaykn AA201207 Ormanya’ya gidin. İçerisinde piknik alanı, yürüyüş parkuru, hayvanat bahçesi, hobbit evleri, göl, doğal yaşam alanı ne isterseniz var. Girişi de ücretsiz . Girişinde ters ev müzesi var fotoğraf çekilmek isterseniz.
Mucizem2020 Darıcayı bilmiyorum oraya gitmedim ama ormanyaya gittim hobbit evleride ormanyada güzel bir yer piknik alanı park felanda var içinde geçen sene ücretsizdi içinde küçük hayvanat bahçesi felanda vardı sanırsam birtanede kafe bununuyodu içinde
AA201207 gezentianne hmm darıca daha mantıklı sanki o zaman hem deniz hem doğa bir arada.. kullanıcı adınıza dayanarak soruyorum 😂İstanbul ve civarı için öneriniz var mı başka 😄
JustGrace gezentianne yok ormanya daki hobbit evleri de aynı. Girilmiyor yani. Bir film vardı orada çekilen çocuk filmi ama adını hatırlayamadım şimdi.
Ecreee AA201207 ormanyaya gidin,doğal yürüş, hayvanat bahçesi ,piknik ye yapılıyordu galiba,güzel hobbit evleride var..kartepeyi tavsiye ederim,sonra yuvacık göletide tabisye ederim
Dn123 AA201207 daricadakine gittim cok tatli bir yerdi cocuklar icin güzel bir yer ben lisedeyken gitmişti.
Ecreee AA201207 yuvacik göleti uzak ama çok güzel bir yer,dönüşte ormanya yada uğrayabilirsiniz ..bakıp araştırın isterseniz,,uzak mesfele yerler olduğu için erkenden gidip bol vakit geçirmenizi tavsiye ederim
Gizemminkeremi AA201207 merhaba Ormanyaya gidebilidiniz mi bizde gitmek istiyoruz nasıl bi yer acaba😊