Minikpandailay Simiyy en başlarda dediklerin bizde de vardı çünkü. Yüz kızarıklığı, gürültülü kaka, guruldama, pütür vs Yine de bı doktora gozukmende fayda var. Gaz damlası ne kullanıyorsun gurultuyu gazdan da yapıyor
Simiyy Minikpandailay şöyle etkisi var gibi nursenin eğer ilerde fayda etmezse bide seninkini deneyim
Minikpandailay Simiyy her bebeğe farklı ilaçlar iyi geliyor canım bizde de nurse Harvey ise yaramadı. Maflor iyi geldi. Karman corman bı iş yani. En iyisini sen bilirsin bebegin için 💕
alerjikbebek Simiyy olabilir. Bbeegimde mukuslu kaka ve yeşil nokta gibi bir sümüksü şey gormustum bezinde,hep gazlı karnı büyük insan gibi ses çıkarıyor uyku sorunu yaşıyordu ve 7.ayda bir de buldu bunu alerji testleri yaptık yanılttı bizi 1 yaşdan sonra yapacağız testimizi inşallah erken atlatır.
Minikpandailay Simiyy sende öp küçük ilaytoşu benim yerime 😍😍😍 Şimdi uyandı benim kız sabahın köründe (5) kalkmıştı ilk uykuyu uyudu uyandık 🥴
[silindi] Simiyy yani doktorunuza sorun isterseniz şimdi size örnek olmayayım ama süt yoğurt yerine peynir ayran kefir kullan demişti bana
Woody Simiyy deneyebilirsin.. Alerji varsa zaten yiyemeyeceksşn gerçi.. Karpuz da çok gaz yapmıştı mesela kızıma. Değişiyor 🤷♀️
Minikpandailay Simiyy biz kargalar gak demeden kalkmazsak günümuz güzel geçmiyor. 😫😫😫 Allah’ım gorucek miyiz ki sekize dokuza kadar uyuduğunu 😌