Simiyy 29 günlük, doktora gideceğim mutlaka, öncesinde sizinle bi istişare etmek istedim. Kakada mukus ve pütürlülük, alnı kızarık ama vücudunda yok yüzünde hep, gürültülü kaka ve karın gurultusu 🥺 yok diyin
[silindi] Simiyy bunlar bende de vardı. Kanlı kaka olmadıkça çok sıkı diyetler yaptırmıyorlar. Doktorum süt ürünlerini bir süre yeme demişti. Süt zaten yararlı bir şey değil, yoğurt gaz yapıcı. Bir süre yemedim peynir ayran vs. Şimdi 3 gün peynir yedim tepki vermedi. Bir kaşık yoğurt yedim gece gazdan kıvrandı gerçekten o yüzden bıraktım yoğurt yemeyi. Bol bol peynir yiyorum. Bu arada az karbonhidrat bol protein beslendiğniz zaman mukuslu kaka gürültülü kaka yüzdeki izler hepsi gidiyor bilginiz olsun. Süt alerjisine değil ama protein olayına hak veriyorum
UrasEfeMom Simiyy belirtilerin aynısı vardı 2 ydır diyetteyim bu arada yumurtayı da fark ettim inşallah yoktur diyim 🙏
LadyMarmalade Simiyy mama kullanıyorken bizdede olmuştu kızarıklık hariç diğerleri ondan sordum. Götürmenizde fayda var tabi inşallah yoktur
[silindi] Simiyy yoğurt en büyük gaz yapıcılardan biri dedi ki gerçekten de öyleymiş üç gündür birer kaşık arttırarak yoğurt yiyordum uzun zamandır gazlanmayan çocuğum sabaha karşı hep ıkınmaya başladı. Özellikle dikkat ettim
[silindi] Simiyy yani doktorunuza sorun isterseniz şimdi size örnek olmayayım ama süt yoğurt yerine peynir ayran kefir kullan demişti bana
Woody Simiyy İnşallah yoktur. Hasan Koçu öneririm doktor olarak . Biz reflüden çok çektik. Bir o çare buldu
tosbikinannesi1 Woody özel muayenesi var diye biliyorum canım çok iyi bı doktor yıllar önce bebekken abimin öksürüğüne bakmış Allah’a şükür bidaha da olmamış
Woody Simiyy deneyebilirsin.. Alerji varsa zaten yiyemeyeceksşn gerçi.. Karpuz da çok gaz yapmıştı mesela kızıma. Değişiyor 🤷♀️
Wolverine Simiyy bunlar benim oglumda da vardı. Ama alerjik değildi. Yeni doğan bebelerin yüzünde genel puturler olur. Karın gürültüsü ve yüksek sesli kaka yapışı, gazlı olması falan bağırsak gelişimindendi. 4.aya kadar bağırsak gelişimi devam ediyor. Umarım alerjik değildir canım
Minikpandailay Simiyy yoktur inşallah sende dikkat et yediklerine gaz yapıcı bakliyat yoğurt vs yeme bakalım Bizde gürültülü kaka yapardık, karnınız gürül gürül ederdi pütürlü kaka yapardı hep Allah’a şükür bişey yoktu