aybukemom Mom084 geçen sene de o civarlar iyi sallandıydı bizim bina hep çatlamıştı yeni doğum yapmıştım herkes dışarı çıkmıştı ozaman
Mom084 aybukemom ah onu deme herkes yola döküldü ama geri el mahkum dolsun benimde konsolun aynası ne düşmüştü 🤲🏻😭 çerçeveler düştü duvardan Ogün donemedik eve
Mom084 Zelisblt çok şükür şuan yok ama korktuk kızımı kucakladım hemen ama korktuk Allah’ım bilgolde arkadaşlar varsa inşallah iyisinizdir
aybukemom Mom084 valla ben çıkmamıştım bebeğimi kucağıma aldım 15 günlğk lohusayım eşim suriyede görevde ,evde yanlızım ağlaya ağlaya bekledim 😂
Gktrkhtn Erzincan’dayım çok çok net hissettim. Kalbim hâla daha hızlı atıyo. Rabbim beterinden korusun.
Mom084 Gktrkhtn rabbim koru tüylerim diken diken valla urfadayim hemen koltuğun kenarına coktuk allahm koru
Mom084 Annesirintugceuzun amin inşallah Bingöl’de Erzincan’da yaşayan arkadaslar inşallah iyisinizdir inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Mom084 Mom567 bende koltuğun yanına çöktüm hemen 7nci kaytayim nasıl inicem.daha devam etse inerdim hemen
Minikkusuumm Mom084 bizde atakente yakınız buralarda mı olmuş yine artik geçen Haftaki depremden sonra heran olacak korkusuyla evin içindeyim ilk defa hissetmiştim
Mom084 Minikkusuumm a sende mi urfadasin 💟🌺 Allah’ım koru ya valla ben kötü hissettim çevreye baktım kimsenin umrunda değil şuan üst kattaki çocuk depiniyor aklım çıkıyor şuan
Mom084 aybukemom kız Allah’ım korusun ya keşke tanissaydik yalnız koymazdim giremedik nogun bizde eve
bozobeydrk aybukemom şu anda bizimde tüm komşular çıktı biz çıkamadık 6 aylık çocukla inemedim bu saatte🤷🏻♀️