alkilic Merhabalar deotak krem kullanan varmı aranızda? Bugün alıcam emzirenler kullanabilirmi çok bilgim yok da bilgisi olan paylaşabilir mi
Nrhytymnl alkilic ben rollon kullanıyorum çok memnunum banyodan çıktıktan sonra temiz koltuk altına sürünce daha etkili oluyor bende güzelce kuruduktan sonra ter olmuyor uzun bir süre beni 1 gün götürüyor hatta bugün 2. Kez aldım bayada uzun süre gidiyor
Elif2409 alkilic deotak yıllardır kullanıyorum hiç bırakmadım emziriyorum birşey olacağı aklıma gelmemişti açıkçası(kremini kullanıyorum)
seydaac alkilic ben kullanmadım emzirirken güvenemedim. İncia marka roll on var bitkisel içerikli emziren anneler kullanabiliyor bir bakın isterseniz.
Yusram2609 alkilic ben doğumdan önce kullanmıştım belli bir süre sonra koltuk altımda küçük küçük bezeler oluşturdu. Ateşle beraber. Çok ağrı yaptı. asla önermem. Siveno nun doğal rollunu kullanıyorum şuan memnunum ve emziriyorum
alkilic zeynepzeze şimdiye kadar direndim ama artık yapamıyorum yani normal deodorant sıkmaktansa bunu araştırdım o kadar çok terliyorum ki artık yaz da geldi sıkıntıdayım 🤦🏻♀️
alkilic Blackcloud yani emzirmeyle ilgili çok bişey paylaşılmamış sıkıntı olsa sanırım yazardı sizde kullanıp sorun yaşamadıysanız kullanabilirim
alkilic seydaac onuda çok duydum ama ter kokusunu önlüyor mu bilmiyorum deotak bu konuda baya nam salmış
alkilic Yusram2609 allah allah neden oldu ki hangi çeşidini kullandınız? yıllardır kullanan bi erkek tanıdığım var hiç böyle bi sorun yaşamadı
mutlulukarsivi Yusram2609 merhaba aynı sorunu yaşıyorum o bezeler nasıl geçti acaba :( çok ağrılı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim lütfen yorumu görün