Meteninannesii Kızlar merhaba yaklaşık 4-5 ay öncesinden tatil planı yapmıştık erteleme gibi bi şansım yok ve adetime denk geliyor maalesef… adet tarihimi 4 gün falan erkene çekme ihtimalim var mı acaba bilgisi olan yardım edebilir mi
ErenimBalOglum Meteninannesii emzirmiyosaniz maydanoz suyu için erken olursunuz yada geciktirici alın tatil sonrasında olursunuz belki
ErenimBalOglum Meteninannesii ben zayıflamak için maydanoz limon kuru içiyordum sürekli geciken adetim erken olmaya başladı
Meteninannesii homosapiens biliyorum ertelemek için kullanılan hapları ama ben zaten tatile gitmeden 3 gün öncesinde falan adet olucam tatilimiz de 1 hafta sürecek bu durumda adetimi 10 gün ertelemiş olucam o ilaçlar sadece 1 hafta ertelemek için kullanılır diye biliyorum. O yüzden 4 gün öne çekebilsem tam adet bitimimde tatile gitmiş olacağım
nartanemm Adet sökücü masaj var youtubeden ama gününde olan adet için yaplirmi bilmiyorum birde hamile olmadiginizdan emin olmanız lazım yaparje
Meteninannesii ErenimBalOglum evet emziriyorum tam olarak nasıl hazırlıyorsunuz zahmet olmazsa yazabilir misiniz
Meteninannesii Tugcerylmzkerem geciktirebileceğimi biliyorum da işte 1 haftadan uzun kullanmam gerekiyor o geciktirme ilacını o da sıkıntı oluşturabilir çünkü tatile gitmeden 3 gün öncesine denk geliyor adet tarihim
Babe Meteninannesii ilaci kullanmayi biraktiktan 3 gun sonra regl oluyorsunuz.tatilin son gunu birakin gelince olursunuz
ErenimBalOglum Meteninannesii emzirdiginiz için maydanoz sütü etkileyebilir canim ben yine de yazayım ben sade içemedim normalde maydanozu kaynatiyorsun demlenince suyunu içeceksin ama ben sade icemiyordum zayıflamak istiyorum onun için detoks yapiyorum maydanoz limon kaynatıp o suyu içiyorum 6 bardak su koyuyorum kaynamaya başlayınca 10 dakika daha kaynatiyorum bu detoks zayıflamak için ama adetim de erken oluyordu günümden 1 hafta 10 gün önce oluyordum