Mrvtpz Bebek-annesi valla bende huniye o kdr yaknm ki annem olmasa kesin takmstm gerci 😬 Aynen sabrsan baska care yok zaten malesef 🤦🏻♀️
Zeyzey2019_ Mrvtpz sallanmak kolikliğe çok iyi geliyor. Hamak varsa hamakta ya da plates topunun üzerine siz oturup onu kucağınıza alıp hafif hafif saklayabilirsiniz. Hem sallanınca kızım gazını çok rahat çıkarıyordu.
Mrvtpz Zeyzey2019_ zaten nerdeyse 7/24 cingene hamaginda sallaniyor kzm ne elektrikli salncakta durdu nerde parayla aldgmz hamakta 😬
Adamelisa Mrvtpz biz 7ay 8 gunluguz hala aynı . Geceleri uyku düzenimiz bitti. Ama biri şey demişti tatlı elma yağı ayak altı ve göbeğe sürülünce ve pat pat Yapıyorlarmis . Alıp denecegim bende .
Mrvtpz Adamelisa ayyy korktumm suannn Allah korusun bzmki o kdr surmez sznkide bian once gecer insallahh 🙏🏻🙏🏻 O yağı bn denedm hatta denemedgm sey kalmadi bn hcbi faydasni gormedim aktarlarda aci elma yagi adacayi yagi olrk geciyor hatta 🤦🏻♀️
Bayezidin_annesi Mrvtpz zaten en büyük korkum çok uzun surmesiydi tek başıma kafayı yerdim artık ben Allah sabırlar versin canim