Mrvtpz Uyumayan anneler varsa buyursun bi akıl versin yada teselli 😅 şaka bi yana anneler bebeğinizin kolik durumu nasıl gecti Allah aşkına biz 4 aylık olduk hala gecmedi üstüne atakta eklendi suan delirmeceler yani 🤪 varmı önerisi olan 😅
Okyanustakibulut Mrvtpz ayy ben geçen sene bu zamanlar 4 aylıktı oğlum balkona leğenden salıncak mı yapmadım evin içinde bebek arabasıyla mı dolaştırmadım sabah 5te arabayla gezmeye mi çıkmadım neler neler
AysuClk Mrvtpz Benim kızımda kolikti gece yarılarına kadar gaz sancıları, zor günlerdi 4.5 ay kadar sürdü.Ay gözümün önüne geldi o günler neler neler yapıyordum, imdatttt diye bağırasım geliyordu 😂 Sizinde yakında geçer eninde sonunda geçiyor 😇
Bebek-annesi Mrvtpz bende kafamda huni ile gezmek istiyorum🤦🏻♀️ Allah sabır versin bacım bu anca sabırla çözülüyor 🤷♀️
Mrvtpz yuksekipek caresi olmadığını malesefki biliyorum ama başına gelenlerin kaçıncı ayda düzeldi onu merak ediyorum 🥲
Mrvtpz Bide benim bebegim kolik ama kız genelde erkek bebekler kolik olurmus ama benim şansıma kzm kolik oldu ama ne zaman gecer diye düşünmekten kendimi alamyrm 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Sevinc24 Mrvtpz benim ikisi de kız ilki de kolikti bu da kolik ama ikincisi en azından daha az süre ağlıyor😀
Elifsrslmz Mrvtpz bende tam tersini duymuştum kız bebekler kolik oluyormuş ben oğlumda kolik ne bilmedim çok şükür
yuksekipek Mrvtpz bi kizim bi oglum var kizim da kolikti oglumda kolik🤣 cok dusunceliler yavrularim annelerini totolarinda dolastirmayi pek severler
Zlm Mrvtpz benim çevremdekiler hep 3. Ayda bitti diyorlardı bende umutla üçüncü ayı bekliyorum daha bir bucuktayiz 😁😁
Mrvtpz Sevinc24 ayyy demeyinnn öyle valla gece gece piskolojim daha cok bozulduuu ne demek 2.ciside kolikk😱😱😱 Peki 1. Si kac aylıkken gecmisti hatrlyomusunuzz??
Okyanustakibulut Okyanustakibulut ama 6 aylık olunca geçiyor ya çok şükür bi de benimki süt alerjisi vardı
Mrvtpz Okyanustakibulut yaa ewet suan hatta cingene hamagnda surekli sallanyor 🤦🏻♀️ Herseyi yapyrm ama yok hala düzelmedik 😔 sut alerjisi daha zor umarm gecmistir oda🙏🏻
Mrvtpz AysuClk ayyy istee duymak istedigimm görmek istedigimm yorum suan 4 aylgzz insallahhh bizimdee sadecee 15 günümüz kalmstre insallaahhh amiinnnn 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Mrvtpz Elifsrslmz aman ne guzel tamamen şans meselesi diye düşünüyorum ben artk yada imtihan meselesi 😅
Mrvtpz Bebek-annesi valla bende huniye o kdr yaknm ki annem olmasa kesin takmstm gerci 😬 Aynen sabrsan baska care yok zaten malesef 🤦🏻♀️
Mrvtpz yuksekipek aman Allah yardmnz olsun ama 2. Cocugunda kolik olmasi beni bi tık hem üzdü hem korkuttu 😬😬🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Canan_sezer Mrvtpz off off bizde kolik bebek tik hemde en dibi salıncaklar hamaklar bulaşık dizerken ayakta uyuduğumu biliyorum ama cok şükür Allah ıma 4.ayın sonunda bitiririz sabır sadece
Canan_sezer Sana hic grcmicek gibi gelir simdi ıkonmaları krizleri anlamsız aglamalr bitmeyen cıglıklar ayy aklıma geldi şimdi bende gecmicek dedim böyle olcak bebeğimle oturup agladım saatlerce simdi oynuyoruz.
Mrvtpz Canan_sezer valla hele ilk zamanlar ben aglardm o aglardi esim aglardi yanii insallah bzmde oynucagmz zamanlar gelir 🙏🏻