AntiiSosyallKelebek dewamkee İlk nefes oldu onun geçti bende başladı bugün de kocişimi öptüm muhtemelen yarın ona geçer ben iyileşirim 😂
dewamkee AntiiSosyallKelebek 😃 bise diyim mii bende esime aynisini yaptim ama gecmedi . Cocuklardan bana gecti dedim bende esime gecirim ama olmadi . Kesin senin kocisine de gecmez . Gelismeleri haber et 🥴😃😃
MasalsMommy Tiredmomy Aa bu şey değil mi Ya? Ben… Burnu tıkalı ve 11den beri kaç kez uyandı bilmiyorum bile🤦🏼♀️
Minikmucizeege benim bebeğimde 9 ay 25 günlük bir haftadır kabus gibi günlük hece ve gündüz toplamı 5 saat uyuyor hep ağlıyor ne yapıcamı şaşırdım artık bunaldım yoruldum hala uyanık bu saatte
Tiredmomy Minikmucizeege daha şimdi uyudu tabi kalkmazsa Allah yardım etsin anlıyorum hele ağlamaları kafam kazan gibi benim
Minikmucizeege Tiredmomy aynı bende kafayı yemek üzereyim 3 de uyudu zorla saat başı uyandı şimdi gene ayagımda sallıyorum Yalvarıyorum Allahım sabır ver bana diye
Tiredmomy Minikmucizeege of of çok zor uykusuzluğa gerçekten dayanamıyorum bende 3.30 da uyudu artık bi kaç saat olsa da kalktık