Sefaserpil Bende tarif baktım geceden hazırlanıp dolaba konulup sabah icilmesi lazım mıs hepmi oylr yapiliyor yaptığımız tarifi gün içinde bitirip akşamdan gene yapıp dolaba mi koyucz bide kiraz sapı çayı ile demlesem olur mu illa sade yeşil çay mi olması lzm
nazatamina Sefaserpil yesil cay sart malesef ve evet oyle yapiliyor emzirmesem bende yaparim cok ihtiyacimm var
Deletedmom4444 Sefaserpil Ben günluk hayirlaniyor die biliyorum oylede yapmistim. BeautifulMother1 Bebeginiz 6 aydan buyukse yapabilirsiniz.
[silindi] BeautifulMother1 Emzirenler yapamıyor canım sen yagdan verirken beveginede zarar vermiş olursun ben de emzirdigim için yapamıyorum hep aklımda ama emzirme bitsin baslıycam diyete
Degrmenesra Deletedmom4444 9 buçuk aylık bebeğim yapsam olur mu acaba. Diyetteyim şuan ekmeği kestim porsiyonlarımı azalttım termal taytta aldım kullanıyorum dukan birasını yapmak istiyorum açıkçası
[silindi] Sefaserpil Kiraz sapıylada demliyor arkadasım hatta kayısı cayıylada yapıyor bu kürü yeşil çayı bitince
Sefaserpil [silindi] nasıl etkisi oldu mu nasol hazırlıyor acaba gün içinde akşamdan mi yapıyor nasıl içiyor
Deletedmom4444 Sefaserpil 750 ml su ile 2 tatli kasigi yesilcay demliyorum.Süzüyorum soguyunca yarim limon ve 1 sise madensuyu ekleyip gun icinde bitiriyorum
[silindi] Sefaserpil Hayır o sabah kalkınca demliyor bir litre kavonoza iki su bardagı sıcak suyla elinde hangi çayı varsa maden suyunuda döktükten yarım saat sonra içmeye baslıyor gün içinde bitiriyor onu evet güzel kilo verdi yedigine içtigne de dikkat ederek
Mom084 Sefaserpil 2 kere içtim 2nvi de yarım döktüm gün içinde hazirladim ben bekletmedim öyle ama yok bana göre degil
Sefaserpil Deletedmom4444 bazı tariflerde iki paket poşet çay söyleniyor gün içinde o bitince tekrar yapsak olur mu bide geceden mi hazirlanmasi lazm gün içinde mi
Deletedmom4444 Sefaserpil 1 gunde 1 olculuk yapin faylası zarar verir yaten 14 gun yapip 1 hafta ara verceksiniz.Ben sabah hazirliyorum aksama bitmis oluyor 2 litrede sade su icmeniz lazzim
Alyaninannesi_ Yeşil çay tek başına iyi güzel veya limonla flan iyi ama onun içine maden suyu girince değişiyo tadı. Asidi gittiği için midir bilmem ama maden suyu çok etkiliyo tadını. Yeşil çayı limonlu olarak içebiliyorum ama dukanı 2 gün zor içtim 🤷♀️ Ben şu an kiraz sapı çayı içiyorum malum mevsim olarakta mevcut kiraz. Kiraz aldığım zaman saplarını atmıyorum bi kapta açıkta kurutuyorum snra günlük bi bardak demleyip içiyorm. Bunun yanında bide ılık suya yarım çay kaşığı toz tarçın ve 7-8 damla limon damlatıp karıştırp içiyorum ( yağ yakıyo) Gece yatmadan 1 saat önce de yoğurt pul biber yiyorum
Alpingo Sefaserpil hiç dolapta bekletipte yapmadım,her okuduğu in tarif gün işinde hazırlanıp içilmesiydi
Sefaserpil Deletedmom4444 sizin tarif alabilirmiyim genelde interntte diyor süzün sonra poşet çaylar yapcm zaten geceden sbh içerim nasıl daha suzum mu sbh kalkıp
[silindi] Sefaserpil poşet kiraz sapı çayı alıyor o şekilde yapıyor hepsini ama tansiyonu olanlarda yan etki yapabiliyorda aklınızda olsun