Brnily Nursma bunu açıp yanına uzanıyorum kızımın bazen 2 kez dinlediğiniz oluyor ama sayesinde düzenli uyumayı öğrendi. Kesinlikle çok işe yarıyor kızım 5 aylik olacak bir aydan fazla oldu dinliyoruz
Lina270720 Nursma ya ciddi misiniz eğer işe yarıyorsa bende deniyim benim kızımda memede uyuyor 2-3 saate bir uyanıyor. İşe yararsa size dua edeceğim.🙏😍
Nursma Lina270720 aynı benim kızımda uyanıyor bu uyanmaları için faydası olmadı henüz ama belki memeden keserken faydası olur diye düşünüyorum ☺️
Lina270720 Ummuscetinkaya ay dene canımda yaz bende misafir olucak muhtemelen kızım uyumucak ama gece uykusunda denemek istiyorum inşallah faydasını görürüz hepimiz amin🙏🙏
Lina270720 Nursma gecede boyu mu açsan acaba sureyi canım uyanmaz belki ☺️ Aman bu kadar oldu ya oda olur canım benim inşallah 🙏
Lina270720 Ummuscetinkaya bende akşam denicem bakalım. Birileri olunca kızım genelde uyumuyor o yüzden deneyemiyorum merak ediyor aklı kalıyor dışarda 🙈🤣
Ummuscetinkaya Nursma ya normalde bu uyku da çok inatlaşıyordu, on defa memeye kalkıyordu. Hafif sallama ile 15 dk da uyudu sallama bile denilmez yani allahım çok mutluyum. Odasını ayırırken ve gece uykusunda da bunu kullanıcam Allah senden razı olsun
Hilaldgsn Nursma ne güzel maşallah bizde zahidar kıyamet suresi dinliyoruz her gün adam çok güzel sakin okuyo hemde gerçekten dinlendiriyo sayesinde sureyi ezberledim nerdeyse 🥰🥰