Nursma mertbebekkk evet 20 ☺️ inşallah emzirmeyi bıraktırdığmda gece uyanmalari da biter şuan tek ümidim o 😁
Ummuscetinkaya Nursma biz yan yana yatıyoruz ama yarın deneyeceğim bunu yatarken emzirip sonra açacağım hemen. Oda ayırma sürecinde inşallah faydası olur Allah senden razı olsun
Beyzamehmet Ay şaka gibi şu an denedim ve 10 dakika olmadan uyudu şoklardayım meme de ve ayakta uyur her gün bu arada 6 aylık oğluşum
Ummuscetinkaya Nursma ay yorumları okudukça şok oluyorum 😱yarın öğle uykusuna böyle geçiricem bir de YouTube den mi açıyorsunuz tam ismi nedir
Beyzamehmet Nursma diş çıkarıyor diye ağlıyor kuzum yoksa uyurdu herhalde canım ama yine de yararlı bi post açmışsın allah razı olsun
Nursma Btl-aybar ben hiç duymamıştım gerçekten dünden beri şaşkınım baya ☺️ bu şekilde devam edeceğim inşallah ☺️
btlarn14 Nursma şimdi sallayarak uyuttum sabah ilk uykusunda acil deneyeceğim Allah razı olsun inşallah bizde de işe yarar 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Nursma Ummuscetinkaya Benim açtığım bu ☺️ yorumları okudukça çok seviniyorum ya inşallah herkese faydası olur ☺️
Brnily Nursma bunu açıp yanına uzanıyorum kızımın bazen 2 kez dinlediğiniz oluyor ama sayesinde düzenli uyumayı öğrendi. Kesinlikle çok işe yarıyor kızım 5 aylik olacak bir aydan fazla oldu dinliyoruz
Lina270720 Ummuscetinkaya ay dene canımda yaz bende misafir olucak muhtemelen kızım uyumucak ama gece uykusunda denemek istiyorum inşallah faydasını görürüz hepimiz amin🙏🙏
Ummuscetinkaya Nursma ya normalde bu uyku da çok inatlaşıyordu, on defa memeye kalkıyordu. Hafif sallama ile 15 dk da uyudu sallama bile denilmez yani allahım çok mutluyum. Odasını ayırırken ve gece uykusunda da bunu kullanıcam Allah senden razı olsun
Nursma Beyzamehmet amin cümlemizden canım bebeğimde diş çıkarıyor bu şekilde uykuya geçiyor ama uyanması çok sürmüyor dış, hastalık vb. durumlar olmadığı taktirde çok etkili olduğuna inanıyorum gerçekten. ☺️