minigim24_ Arkadaşlar emzirirken duphalac kullanan oldu mu aranızda? Bebeğe her hangi bir etkisi oldu mu acaba yardımcı olabilir misiniz ? 👼
Aselinannesii6 minigim24_ sezeryandan eve geldiğimde doktor yazmıştı kabız olmıyım diye kullanmıştım yani emzirdim de
Hazalinannesi42 minigim24_ Evet dun kullandim ben. Emziriyorum ayrica ve kizimda ishal oldu anlamadim alakasi varmiydi ama kizim 1.5 yasinda
Kayram64 minigim24_ doğumdan sonra kabızlık problemi yaşadım ve o zaman kullandım doktor kendisi verdi herhangi bir zararı yok gönül rahatlığı ile kullanabilirsin bence
Ates_mami minigim24_ hamileyken kullandım aynı zamanda emziriyordum da. Hiç bişey olmadı. Olacagını da sanmam. Ölçülü için ama 😉
burcu1234 minigim24_ hamilelikte sürekli kullandım. Doğumdan sonrada eğer sıkıntı yaşarsan iç demişti doktorum.
Kayram64 minigim24_ evet hemen etkisini gösteriyor önce bi gök gürültüsü şeklinde bir guruldama sonrası wc 😬😂 tabi bu durum şurubu içip midene inince gerçekleşmiyor o kadar hızlı değil bir kaç saate etkisini gösterir 😬