Leylla54 Merhaba hanımlar, 30 günlük bebeğim war sağlık ocağı d vitamini yazmıştı onu kullanıyordum ama bir yerde gördüm sağlık ocağın werdiği d vitamini gaz yapıyormuş sizin önereceğiniz bitkisel güzel d vitamini war mı
Klorofil Leylla54 1 aydir bebegimi kolik saniyordum. Her gece aglama her gece uyumama. Meger saglik ocaginin verdigi d vitaminindenmis . 1 2 gun vermedim sikayetlerin ortadan kalktigini farkettim daha artik asla vermem asla. Ocean isimli d vitamini var ozel onu onerdi doktorumuz
Teemo07 Leylla54 ayy öyleymiş. Doktorumuz söyledi. Hem kabız hem gaz yapıyormus. İçinde de paraben varmıs. Monovit i diyorsunuz sanırım. Bize nutrigen verdi. Onu kullanıyoruz.
Leylla54 Klorofil benim bebeğim de sancıdan hep ağlıyor gazlı bir şey yemiyorum çok dikkat ediyorm ama yinede çok aşırı gazı oluyor anlamdım bnde kullanmıycm artık inşallah geçer
Melis89 Ocean kullanıyorum çok memnunum saglik ocağının verdiği d vitamin ve Demir ilacını çoğu dr önermiyor 4. Aydan itibarende Demir’e başlatacak bebeğinizi dr onda da ocean microfer kullanıyorum tavsiye ediyorum.
Baharbek Leylla54 ocean d.vitamini kullanıyorum çok memnunum sağlık ocağında verilen kabız yapmıştı hemen ocean aldık 3-4 ay gidiyor hemde
Leylla54 Yasemin38 sağlık ocağı yazdı zaten onu şuan kullanıyorm ama sağlık ocağının yazdıkları damla gaz yapıyor diyorlar
VERA19 Leylla54 Ben sağlık ocağından damla almadım hiçbir zaman ama alanlara verilen damlanın adı Vegaforon diye hatırlıyorum🤔