gs271019 Kızlar 10 günlük bebeğim var çok huzursuz ayaklarını kendine çekerek ağlıyor doğru düzgün uyku uyumuyo gazını cıkarmakta zorlanıyor, sab sımplex gaz damlası kullanan var mı? Yada ne önerirsiniz
Sedeeff gs271019 ben kullandım ilk gaz sancısı çektiğinde 1 saat içinde rahatlatmisti gaz sorunumuz geçene kadar da yeterli oldu.
Ebrux555 gs271019 10 damla verdik tek seferde yarım saat demeden gazını çıkarmıştı çok gazlı bi bebek bizimkide
deryaortac Bende kullandım bir süre ilk başlarda çok güzel gaz çıkardı sonra alışkanlık yaptı sanırım çıkarmadı eşim eczane sormuş eczaci bu doğal değil belli bir süre sonra gaz çıkarmaktan ziyade bebekte ağrı yapıyor demiş gerçekten de öyle gaz çıkışı yok ama bebeğim ağlıyor şimdi bıraktım ilaci
Bulutunannesi01 gs271019 hayatımın 5 günlük pişmanlığı çocuğuma eziyet ettim bu ilacı kullanarak bağırsak hareketlerini daha çok arttırdı ve hep sancısı oldu bıraktığımız gün çocuk uyumaya başladı
Sehertosunn gs271019 10 gündür kullanıyorum rahatız. Gazını çıkarıyo rahat bi şekilde uyurken zorlaniyor bir tek pes ediyorjm bende. Sancilandigi da oluyo ama genel olarak huzursuz değil
NurrA gs271019 eczaneden aldım ben bebeğimin kilosuna göre veriyorum şuan 5 kg 3 defa 5 er damla olarak