Merhaba kızlar, inanılmaz yedim ve kilo aldım. Görenler nasıl vereceksin bu kiloları diyorlardı,veremezsin diyorlardı. Boyum 159, 62 kiloyla hamile kaldım 85 kiloya kadar çıktım eve geldim 81 kiloya düştüm, o ara biraz şişliğim indi 79 kiloya düştüm . Kızım iri doğduğu için doymuyordu sütüm yetmiyordu beni strese sokuyordu 2 aylıkken sütüm kesildi. Dedim vericem çok büyük hırs yaptım pazartesi günleri asla diyete başlamam, çarşamba günleri başlarım. 79 kiloyla diyete başladım şu an 56 kiloyum. Gerçekten kilo vermek sabır işi geçen sene temmuzda başladım diyete 9 ayda verdim. Sabah;aç karnına su.
kahvaltı;1 yumurta,5 zeytin,bir dilim ekmek, 1 tatlı kaşığı pekmez, domates,salata yeşil çay ya da lipton slim kayısı çayı
ara: sade türk kahvesi,2 kare bitter, sade soda❤️
öğlen:6 kaşık sebze yemeği,yoğurt. Ya da meyve yiyordum. Ayran,yoğurt mutlaka tüketiyordum.
akşam: ızgara,bol salata,ayran acı biber turşusu❤️
Öğlen ve akşam yemeğinin yerini değiştiriyordum akşamdan ne yemek kaldıysa yiyordum dün bezelye kaldı bir çorba kasesi kadar yedim.
ara: lipton slim kayısı çayı ya da yeşilçay, 2 kare bitter çikolata
makarna,ekmek,pilav,paketli gıdalar yemedim az yemek yedim sağlıklı beslendim. Kalorisi düşük diye bol bol sebze yemeği yemedim 6 kaşık ya da bir çorba kasesi kadar yedim. Meyve yerken bile porsiyonlu 10
erikten başka yemedim , kavun karpuz yerken bile 2 dilim aldım açlık açığını oluşturmak için gerçekten az,sık sağlıklı beslenmek lazım. Yoğurt,ayran,süt 3 porsiyon tüketmek lazım. İlk 2 ay hiç diyetimi bozmadım o ara 8 kilo gitti. Bazen diyetimi bozmak istiyordum sabrım kalmıyordu ağzıma atıyordum yemekleri sonra sabır diyip çiğneyip ağzımdan atıyordum. Bol bol su içiyordum her gün tuvalete çıkmaya çalışıyordum o yüzden kayısı çayı ya da yeşil çay içiyordum işede yaradılar acı biber inanılmaz metobolizmayı çalıştırıyor. Kendime ödül günleri yapıyordum pazartesi günleri bozuyordum o gün deli gibi yiyorum çikolata,makarna tıka basa midem çatlayana kadar en çok abur cubur. Ama bazen işin ucunu kaçırıp 3 gün üst üste diyeti bozduğumda oluyordu ertesi günü diyete başlıyordum ohh be diyordum en güzeli sağlıklı beslenmek diyordum. Şimdi sadece pazartesi günleri diyeti bozuyorum sabahtan akşama kadar yiyorum 6 günde diyetteyim 3 kilo daha vermek istiyorum. Yağ oranı az olduğu için zor gidiyor kilolar. Hiç pes etmeyin kilolarınızla değil, insanlarla savaşın veremezsin diyenlerle savaşın 15 gün diyeti bozmadığım halde kilo veremediğim zamanlarda oldu bunun sebebide yağ oranın kendini korumasıymış
ama bi bakıyorsun onlarda gitmiş ❤️❤️