Mmkk Bugün 4.cü gün doktor duş al dedi 4 gün sonra fakat bnm ağrım çok fazla tuvalete bile çıkamıyorum doğru düzgün ama yaz ayı berbat hissediyorum kan ter içindeyim almakta istiyorum duştan sonra bantı çıkar at bişey yapma dedi çok korkuyorum açık halde daha çok ağrımaz mı yapanlar tüyolar verin lütfen 🙏🏻
2bebelianne__ Mmkk 4 gün çok yeni bnce banyoda çıkarmamalısın ben bantlı birşekilde 2,3 kere duş aldım çok acım vardı ama bir hafta kullandım bant banyoda
zeynepduha Mmkk ben bir hafta sonra çıkarmıştım bandı hatta dr çıkarmıştı muayenede ben üçüncü gün bantla birlikte duş aldım.Geçmiş olsun sağlıkla büyütün inşallah bebeğinizi
Oztgb1 Mmkk o bölge için bi sprey var sıkıyosun asla su değmiyo benim doktorum onu önermişti sezeryandan bir gün sonra duş aldım o spreyle. Eczaneye sorabilirsiniz
Ndmdmr Mmkk ben üçüncü gün manyo yaptım fakat su geçirmez bantlar var eczanede ben ola yaptım doktorum öyle önermişti benim pansumanım 2.gün çıkarıldı
Mmkk 2bebelianne__ okadar yanıyor ki birde yaram sanki içerisinde alev var ama ıslak şekilde kalırsa dahakötü olmaz mı ne kadar hava alırsa o kadar çabuk iğleşir diyenleri duydum diğer uygulamada çok korkuyorum bnmki zor geçiyor zaten
ebrarin_annesi Mmkk benimkide seninki gibi alev alev yaniyprdu cok zor bi agri bilirim bol bol yürüki acilsin o cok yuruyerek 5nci gun kendime geleblmistim . Benm bandajimida 4 5 gun sonra cikartmistik diye hatrliyorum 2 snee gecti ustunden zor hatlrliyorum
Mmkk 2bebelianne__ yazdım ya doktor 4.cü günü duş al bantı çıkar at bişey yapma başka dedi arasam aynını der bir daha Bn yine tecrübeli olanlardan fikir alırım diye yazdım. İşte her doktorun tavsiyesi yöntemi de farklı oluyor yaz ayı duş almadan da olmuyor
Deletedmom0099 cuma doğum yaptım cumartesi eve gelince bantla duş aldım, pazar günü bandı cıkardım öyle devam ettim duş almaya
esraeerdogann Mmkk 3. Günden itibaren duş alabilirsin dedi doktorum ayakta almamı söylemişti bantı çıkartma sadece duştan sonra iyi kurula dedi 1 hafta sonra kontrole gel ben çıkartıcam demişti kendim cesaret edip çıkartamazdım zaten
Bernayben Mmkk ben daha hastanedeyken 2. Gün duş almıştım. Çok sıcak olmayan suyla bant üzerindeyken duş alabilirsin. Çok rahatlatıyor. Korkma bant su geçirmiyor, benim bandımı da 4. Gün çıkarmıştı doktorum.
kubr_pak Mmkk Ben sezeryandan çıktım, ertesi gün eve geldim, hemen duş aldım çok şükür bir şey olmadı, korkma duş rahatlatıyor yaranın hızlı iyileşmesi için açık kalması daha iyi
Minigimm1 Mmkk bende ilk gün su geçirmez bantla aldım duşumu 3.gün de çıkardı doktor bandı muayenede tekrarda kullanmadım hiç bir sıkıntı da olmamıştı.16 ay oldu :)
Mirosunannesi Mmkk sezeryandan bi gün sonra duş aldım ben de ama dr ne diyosa dinleyin bence tabii ağrı yapıyosa bidaha dr arayın bende bant falan yoktu
Kelebegimm Mmkk bantı siz çıkarmayın bence yaranız daha taze. Canınız yanar yapamazsınız hem yaranızı kontrol etmesi lazım doktorun rahatlığına şaşırdım doğrusu.
Mualdu06 Kelebegimm aynen bir iki gün sonra çağırması lazımdı kontrol için benim kendi doktorum çıkarmıştı bantı iki gün içinde
Alenffc18 Kelebegimm ben ertesi gün dus aldım dustan sonra bandı cıkardım eşim batikonla sildi tekrar bandı yapıstırdı 5 ay oldu halen hiç doktora da gitmedim ve doktorumda alanında prof ama gel bandı biz cıkaralım demedi hiç
Zeyynep Mmkk bende ertesi gün aldım duşumu su geçirmez bant yapıştırıyorlar zaten 1 hafta sonrada doktor kendi çıkardı bandajı
Archmomm Mmkk doktorum bana hemen banyo yapabileceğimi söyledi hastaneden çıkar çıkmaz . Su geçirmez bant taktı bununla rahatca duş alabilirsn dedi . Bu bantı sakın çıkarma ben 1 hafta sonra kendim çıkaracagım dedi . Eger bandınız su geçirmez bant değilse duşu onla almamanız tabiki daha iyi . Eczaneden büyük su geçirmez bant alıp taktırın bence 🙏🏻
Mualdu06 Mmkk canım bantla banyo yapıp bantı çıkarabilirsin doktorlar açık kalmasını önerio ben öyle yaptım Bi gün sonra duş alıp çıkardım ama yara yerini çok iyi kurutman lazım terleme falan da yapmaması lazım fön makinesiyle kurutmuştum ben hep
Elmaliturta_ Mmkk ben birkaç kez su geçirmez bant ile bantlayıp duşa girmiştim siz de öyle yapın isterseniz. Tabi duştan sonra çok iyi kurutmalısınız ben fön makinesi ile kurutmuştum