Cnmkzm Bebeğim 10 günlük henüz göbeği düşmedi ama boyun kısmında kırmızı benekler oluşmaya başladı artık yıkansın istiyorum. Göbek düşsün diye ve hafif akıntısından diye baticon sürdük ama düşmedi. Sizler ne zaman banyo yaptırdınız? Göbek düşmeden banyo yapıldığında şampuan yada herhangi sabun falan kullandınız mı ?? Ne yapıcam bilmiyorum 😟
Deletedmom115 Cnmkzm hastaneden geldik ertesi gün yıkadım 2 günlüktü 4. Günde göbeği düştü. Bence yıkayın biraz dikkatli davranırsanız bir şey olmaz inşallah
MucizemGeldi Cnmkzm hastaneden geldik ertesi gun yikadik doktorumuz sorun olmaz yikayin demisti zaten
Suluusepken Cnmkzm eczanede su geçirmez bant oluyor ondan takabilirsiniz. Ben günlük pes yapıştırdım iki tane su geçmesin diye öyle banyo yaptırdım 🙋♀️
Sevgi1 Cnmkzm biz ters çevirip yikadik göbeğe su degisrmeden 2 kez valla yoksa kokcakti 13 günde düştü göbek
Edaozdxx Biz de yıkadık. Göbeğinin enfeksiyon kapmaması ve erken düşmesi için %5’lik etil alkol aldık. Her alt açmada 2 damla kadar damlattım. 1 haftaya kalmadan kapandı göbek deliğimiz.
ArYa19 Akıntı varsa hemen doktora götür, ben göbeği düşmeden yıkamamıştım ılık su pamukla silebilirsin istersen. Ama doktora götür ihmal etme benim oğlumun kanamıştı göbeği doktor birşey olmaz ama akıntı olursa hemen getir demişti
Gunayim Cnmkzm ben eve getirip yikadim valla hemen kuruladim gobegini sildim gobek bakim suyuyla 10cu gunu dustu gobegi suda fazla tutma hemen yika ilk gobegini kurula bakimini yap
Burcu35 Cnmkzm 3.günü yıkadık göbeğine dikkat ederek 7.günde göbeği düştü yıkanmakla kurumasının bi bağlantısı yok bence
ilknurcelik Cnmkzm 2. Gün eve geldiğimizde banyo yaptırdık sonra hergün yaptı 13. Gün göbeği düştü iyiki beklememişim göbeğinin düşmesini
Kbraugur Cnmkzm ilk günden yıkanmaya başlanması lazımdı bence. Yıkadıktan sonra çok iyi kurullarsanız göbeğini sorun çıkmaz ve çabucak düşer
Deletedmom_297 Cnmkzm ben gelir gelmez hastaneden yıkadım düşene kadar da bizde yıkanır yıkayın bence suan bile her gün yıkıyorum kızımı 8 ay 11 günlüğüz bilen biri yıkasın göbek bağına dikkat ederek birşey olmaz inşalalh cnm
Deletedmom_297 Cnmkzm zaten fısfıssssııı var duştan snra onu sıkıp gazlı bezle temizliyordum 1 hafta snra düştü bizim
Beren Cnmkzm hastaneden geldikten hemn sonra yıkadım ben 6.gunfalan göbegı dustu ama bı arkadasım varbebegının göbegı 15 gunlukken dustı