En_guzel_yanim nursocum uyku sersemine veriyorum 2 emip bırakıyor. Emsin istiyorum en azından 1 yaşına kadar.
nursocum En_guzel_yanim çok iyi anlıyorum sizi artık gittiği yere kadar. Büyük bir kolye assanız boynunuza dikkatini çekse belki öyle emer
nursocum Serraesra kaç dakika sağıyorsun? Birde bebek 2-3 kat daha fazla çekiyor ne kadar emzirirsen o kadar artar
Hmin Ebrugzbk bebegim 3 bucuk aylik tekrar cogalir mi bi haftadir sut yapan ne varsa yiyorum ama sut olmuyor ama cekildi mi sut diye suphelenmeye başladım
Ebrugzbk Serraesra ben etkisi çok gördüm umarım sizde de etki eder 🌸 biraz da iştahşı ve tatlıya düşkünümdür günde 2 kase yemişligiö vardır 😍
bambam333 Serraesra ben de aynı şeyi yaşadım süt arttıran yenecek ne varsa deneyin bı haftada normale anca döndü benim
Hmin Serraesra aynen benimkide oyleydi bi memede bile doyardi kizim bi kerede azaldi yaa neden oldu anlamadim
Hmin Ebrugzbk insallah ya elimde degil yapıyorum mama yemiyor biberonu agzina verdigim an midesi bulaniyor oyuzden ne yapacagimi sasirmis durumdayim 10 gündür hic kilo almamış
06082020 Bi annemiz sütü az diye yulaf ezmesi fındık cevizi blendirda toz haline getirip üzerine pekmez zeytinyağı hurma eklemiş sabaha kadar göğüsleri taş gibi olmuş bi dene istersen canım
Ayazimmm Serraesra meme terbiyesi deniliyormuş :) benimde ödüm kopmuştu, sütüm bitti diye ağladım günlerce , meğerse meme terbiyesi deniliyormuş. Sakın korkmayın, göğüsler yumuşuyor süt yok sanılıyor ama aksine vücut artık bebeğinize göre süt üretiyor
Hmin Ayazimmm bende acaba terbiye mi oldu dedim hic sertlesmiyor çünkü ama sıkınca gelmiyor süt bide kizim emerken bi iki kere yutkunuyor sadece ondan sonra cekiyor ama yutkunmuyor ve memeyi birakinca agliyor
Ayazimmm Hmin bendede öyleydi günlerce ağladım, biraz sabırlı olun görüceksiniz bebeğiniz emdikce gelcek. Benimkide yutkunmuyordu boş boş emiyor sandım biraz bekledim indi süt iyice emdi.
nevruz0506 Helenikom boza süt yapıyor mu bende 12 günlük anneyim 🥰şimdi içsem omur mu acaba bozmayı lütfen yardımcı olun 🙏🙏
Helenikom nevruz0506 ben regli oldum 4.aylık olduğunda sütüm azalmıştı eşimden istedim o 1 litre ben içtim sütüm mememden ertesi gün damlamaya başladı ben inanıyorum yaşadım kendimde denemekte fayda var deneyin derim