gg00 yaklaşık on gün önce bebeğimin kakasından mukuslu kan geldi ve doktorumuz on gün süt ve süt ürünleri yemememi söyledi. şimdi on gün geçtiğine göre neyle başlasam ya da başladığım ürün yine bebeği rahatsız eder mi yaşayan anneler var mı acabaa
elifhanimm gg00 garip,bana en az 20 gün demişti diyet için :) bu doktorlar da bir fikir,bilgi birliği yok
Umaybebek gg00 ben üç aydır diyetteyim ve her gün listeye yenileri ekleniyor ilk başladığımda en az bir ay demişti doktor. İsterseniz biraz daha devam edin ya da doktorunuz ile tekrar görüşün.
elifhanimm gg00 bapırsaklarının temizlenmesi için dedi,tamda net anlatmıyorlar doktorlar biliyorsun sanki herşeyi biliyoruz da knlara danışmaya gidiyoruz😂
EzgiBugra Dlnmrc yendiğimiz okadar şeyde süt ürünü var ki çok dikkat etmek lazım özellikle hergün tükettiğimiz ekmek mesela
Dlnmrc gg00 mlesef öyle oğlum doğduğu zaman küvözde kaldı memeye döndürcem diye günlerce uğraştım şimdi alerji çıktı 😔
Bebek-annesi gg00 aslında alerji olması için mukuslu ve kanlı kaka tek sebep olmaz gaz veya kusma var mı diyede bakıyor doktorlar yada kaka testi yapıyorlar.