Sezinnur Kizlar bebeğim den hiç gündemi takip edemiyorum. Hangisini yaptırmalıyım bilmiyorum. Siz hangisini yaptırdınız neden?
BaharDurum Sezinnur canım ben doktoruma danıştım biontech ol dedi dün oldum emzirme konusunda sıkıntı yok emzirmeye devam dedi yalnız 1 gün çok kol ağrısı oluyor bilgin olsun ☺️
aziz_sevara Sezinnur bugün sinovac oldum. Emziriyorsanız sinovac alın. Daha hiçbir etkisi olmadı. İlk vurulduğunda yarım saat kadar kolum ağrıdı ama tetanoz ağrısı gibi değil daha hafif. Sonra geçti şimdi normal. İnşaallah sonrada bi etki olmaz
OzlemAlisa Sezinnur avrupada kabul girmesi adına biontech olucam ben de. Sinovac olanlardan da 3. Siz bionteck isteyeceklermis
eda-hira44 Uygurelif bende şimdi aynı postu açtım emziren anne olarak hangi aşıyı olmalıyım diye kafam iyice karıştı
Sezinnur eda-hira44 bn emzirmiyorum. Ama yinede çok kararsız kaldım. Biontech mutasyona karşı etkili die biliyorum ama uzun vadede biontechin yan etkisi var mı yok bilemiyorlar buda beni tedirgin ediyor.
Sezinnur Gunsss BaharDurum aziz_sevara OzlemAlisa Mom084 Oyku_nisa Erva-mm Aysin3838 TubaEmir irva Kizlar emzirmiyorum. Bebeğimle ben korona gecirdik ve tekrar geçirecek die ödüm kopuyor. Biontech mutasyonlulara karşı etkili die onu olasım var ama uzun vadede yan etkileri belli olmaması beni geriyor. Sonuçta yeni bir yöntem ve uzun vadede bı zararı olur mu bilemeyiz. Birde birinden duymuştum biontech olduğunda virüsü kapsan bile zaten asılı olduğun için etkilemiyor üstelik kimseye de bulastirmiyormussun o doğru mu bilmiyorum. Eğer o doğruysa çocuğumu korumak adına biontech olayım diyorum. Kafam çok karışık yani.
Erva-mm Sezinnur şuan yaptirmicam doktorum izin vermedi hem hamileyim birde karşı komsum yaşlı biontech vuruldu 4 gün önce sadece tansiyonu var 2 gündür ayağa kalkamıyor çok hasta
Balyanak001 Sezinnur ay kızlar şuan eşimle geldik yaptırsam mı yaptırmasam mı emziriyorım kararsız kaldım
Aysin3838 Sezinnur biontec olucam inşallah. Doktorlara sordum etkisi açısından onu öneriyorlar ve bir çok yerde o aşı geçerli olucakmiş
TubaEmir Sezinnur valla bende çok kararszdm doktorumuza sordum biontech i önerdi yarına randevu aldım