Deletedmom116 Kızlar 1 ay 24 günlük bebeğim var 40 ımız çıktığı gün babannemiz geldi o güne kadar her şey iyi hoştu emzirir koltuğa yada ana kucağına yatırırdım işime bakardım tekrar acıkana kadar dururdu ne öyle dakikalarca sallardım nede kucak isterdi babannemiz sağolsun kucağa aldı sürekli ben bakarım sen yap yemeğini dedi ne zaman dönsem bebek kucağında ve uyuduğunda bile saatlerdir sallıyor ben uyarıyorum biz sallamıyoruz diye kızım 1 haftadır ne gündüz düzgün uyuyor nede gece ance kucakta saatlerdir duruyor kolumda derman kalmadı kaynanam gece fosur fosur uyuyor ben kalkamadım gece kusura bakmayın diyor birde bu kızı araya vermişsiniz kucak kuşu etmişsiniz diyip beni daha da çıldırtıyor. Ne yapacam bilmiyorum tekrar eski düzenime nasıl dönerim yardım edin bana 🤦🏻♀️o sadece emmeden emmeye kalkan sakin neşeli bebeğim yok artık😭
Kaganpasa20 Deletedmom116 canim bunun babaanne ya da kucakla ilgisi yok. Ilk 40 gun en sakin zamanlar. Olan sonra oluyor zaten gaz problemleri falan artiyor. Kucak olmasaydi da bu durumlari yasayacaktin
Alina19 Deletedmom116 benim bebeğimin hic sakin zamanı olmadi. Doğduğu ilk gece hastanede aglama krizi başladı. hemşireyi cagiriyoruz susuyor hemşire gidiyor çığlık kiyamet susmuyor napsak. Ödüm kopmuştu daha 1 gunluk olmamış. Bir sey olacak diye korkudan hemsireye verdim sabaha kadar ertesi gun eve giderken aksam napicaz diye tir tir titriyordum resmen. Neyse aglama krizleriyle 15 gun nobetlese annem esim ben uykusuz geçirdik. Sonra yavas yavas uyumaya basladi ama gece uyumuyordu gunduz uyuyordu falan derken. 20sinden sonra gece uyumaya başladı bu seferde gunduz hic uyumamaya basladi. Halada gündüzleri uyumaz. Doğduğundan beri doktor doktor gezdik 2 gunluktu ondan beri. Gazi mi var ac mi şu mu bu mu diye diye 2.5 aylık oldu alıştım artik. Benim zor bir çocuğum var. Gazi vardi reflusu başladı sonra kilo alimi durdu mama başladık arkasindan kabizligi geldi mama denemelerdi kabizlikla ugrasmalar. Hala boyleyiz sukret.
Mom107 Deletedmom116 40 çıkana kadar zaten daha algıları çok açık olmuyor bebeklerin uyuşuk oluyorlar daha sonra ne oluyorsa ondan sonra oluyor çok yorulmuştum o dönemler
Deletedmom116 Kaganpasa20 aa öyle mi 🙇🏻♀️ Etrafımdaki herkes 40 ı çıksın rahatlarsın dedi diye bende acaba o mu alıştırdı kucağa dedim 🙇🏻♀️
Pinarim Deletedmom116 benim iglum 45 gunluk aybi sekildeydi .dun sabah 8 den aksamin 10 una kadar 4 saat zor uyudu ilk defa boyle oldu.arastirdim buyume atagindalarmis bu donemde gecici bir durummus merak etme
Kaganpasa20 Deletedmom116 40 ı cikinca sen vucut olarak biraz rahatliyorsun. Bebegin Ikinci bi evreye geciyor . Biz 5.5 ayligiz hala rahatlicaksin bekle diyorlar düşün 😂😂😂
zahideege Deletedmom116 40 cıksın rahatlarsın 3 aylık olunca rahatlarsın 6 ayda düzelir bunlar hep hikaye bende öyle avuturdym kendimi 7 aylık olacaz büyüdükçe daha da kötü oluyor sanki 0 uyku 😔
Deletedmom116 Kaganpasa20 dün eltim geldi 2 yaşında ikizleri daha yeni rahatladım diyor baya uzun bir yolumuz var sanırım😄
Deletedmom116 Alina19 Rabbim şifa versin bebişinize sizede yardımcı olsun 🤲🏻 Ben 1 haftadır çok zorlandım boğazım indi psikolojikmen kendimi yetersiz hissediyorum sizinki daha zormuş 🙇🏻♀️
Alina19 Deletedmom116 evet baya zorlu bir 2.5 ay geçirdik malesef. Sıkıntılı cocuk cok zor gerçekten.
yasmina 40 çıksın rahatlarsın lafını kim uydurmuşsa hikaye 😑 bebeğin ayık kalma süreleri artıyo uyku sorunu başlıyo, gaz başlıyo, ah bi de atak haftaları yok mu. Özellikle atak haftalarında biz de kucakta sakinleşiyoduk 😅
[silindi] Deletedmom116 işte bunların hepsi 40 tan sonra huy değişimi 🤣 benim o melek oğlum saatlerce uyuyan sakin sesiz oğlum gitti yerine kıpır kıpır kurt kaçmış gibi davranan oğlum geldi. günden itibaren eller ayaklar durmuyor yatmak istemiyor sürekli kucak konuşmak ilgi istiyor.her sabah kendi kendine agu yapa yapa sesler çıkararak uyanıyor bazen diyorum çenen düştü oğlum alayım yerden🤣. Her gün farklı bir yönünü keşfedeceksiniz bunun babanesiyle ilgisi yok ve çok güzel şeyler bunlar tadını çıkarın 🤗🤗
Deletedmom116 [silindi] bizimkide hareketlenmeye gülmeye başladı sesler çıkarıyor evet çok güzel duygu ama 1 hafta ağlayınca kucakta susunca dedik kucak kuşu oldu ama gazdanmış meğersem dün doktorumuz damla verdi çok şükür rahatız eski halimize döndük 🤗