Dmt4141 Masalmeva bende oldum ve hemen emzirdim çok şükür ne bende ne de oğlumda hiçbir yan etki olmadı
Betim Masalmeva ben bugün oldum hafif kol ağrım var biontec oldum bebeğim 10 aylık. Emzirmeye devam ediyorum
ikbalkr Yok canım sıkıntı olmuyor hatta artısı çok bebeğine bile antikor geçiyor ben oldum çok şükür ilk dozda bile çok etkisini gördüm
ikbalkr pandemibebegi çok kalabalığa girdim bebeğim de ben de hasta olmadım. Cenazeye katıldım anlayın kalabalık ortamı yanı
ikbalkr Ikrazumra19 cenaze evine gittim çok kalabalıktı bebeğimi sevdiler yemek de yedim şükür bisey olmadı
Arse1989 ikbalkr bebeğim 2 aylıkken biontec oldum emziriyorum herhangi bir yan etkisini ne kızım neden ben yaşamadık🙏
zeyzey77 ikbalkr virüs geçebilirdi sonuçta. Bizim burda virüslü olduğunu bilmeyen biri bebeği sevmiş. Bebeğe virüs geçti bebekten de ailesine geçti virüs
eminemre99 Koalamm canım herkes bir şey diyor bn hamileyim düşünmüyorum ben emziriyorum düşünmüyorum ne olduğu belli değil gibi seyller söylüyorlar bn düşünüyorum Allah kısmet ederse olcam Allah’ım her şeyin hayırlısını versin 🤲
Koalamm eminemre99 bende gün aldım ya böyle olmuyacagim falan yorumlarini okuyunca geriliyor insan neden acaba diye düşünüyor ama baya etkisi varmış rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin Amin 🤗
kuzey14 Bende biontech oldum dün akşam sadece hafif kol ağrım oldu emziriyorum, aşılarımızı olalim herşey normale dönsün inşallah
ikbalkr Canogluss hasta olmadık bebegim de ben de . Çok kalabalığa girdim dikkat de ettim ama aşı korudu kesinlikle bizi