MatmazelDeniz Kizlar bebekleriniz kulagina kim isim okudu hoca olmasi sart mi? Yada okuyacak kisinin napmasi lazim?
zeynepbalci MatmazelDeniz babası okudu abdest aldı bir kulağına ezan bir kulağına kamet getirdi sonra ismini söyledi gülümsedi kızım da🥰 kaynanam ağlarsa başka isim söyleyin demişti garip bi şekilde 🤔
Zinnureyn MatmazelDeniz 🌸 Kuzum bebeğin sağ kulağına ezan, sol kulağına kâmet okunarak isminin verilmesi sünnettir.. Bunu yapan kişinin illa hoca olması gerekmiyor.. Aile büyüklerinden birisi yahut babası da yapabilir.. 😚💕
Burcu35 MatmazelDeniz Eşim okudu. Abdest aldı ezan okudu kamet getirdi 3 kerede ismini söyledi kulağına. Yani öyle dedi ben banyodayken okumuş geçmiş😂😂
Dmt4141 MatmazelDeniz benimde eşim okudu geçen sene pandeminin tam başladığı sırada doğdu oğlum. Evimize kimseyi kabul etmedik o yüzden eşim okudu
bitterdelisi244 MatmazelDeniz hoca olması sart degıl babası bile okuyabilir kime okutmak ıstıyorsan o okusun benım dayım okumustu namazlı bi insandı ahlakı guzeldi ben ona okutmustum