Mom3434 Kızlar d vitamini normalde pedia kullanıyorum o bitince saglık ocagının verdiği devit 3 kullanıyorum bebeğime kutu üzerinde 10 damla yazıyor cok değil mi siz kaç damla veriyorsunuz
Gokcemsii Mom3434 bebeğiniz kaç aylık? Hatırladığım kadarıyla bize 3 yada 5 damla demişlerdi ama gaz yaptığı için ben kullanmamıştım.
Ayazege06 Mom3434 Benim oğlum 9 ay 14 günlük 4.aydan itibaren 3 damla kullaniyoruz devit 3 damlayi hemşire öyle soyledi.
eylulmin Mom3434 yanlış yazmış olabilirler mi acaba? Bir yaşına kadar günde üç damla kullandım. Sağlık ocağı da kendi doktorumuz da günde üç damla demişti
Gokcemsii Mom3434 7 ay için 10 damla çok bence. Yine de doktora yada sağlık ocağında hemşireye sorun bence içiniz rahat rahat kullanın.
2bebe1anne Mom3434 bence kullanmamalisın yarardan çok zarar veriyor sağlık ocağının verdiği ilaclar. Ama yine de kullanmak istersen günde 3 damla
serpil1 Mom3434 canım sağlık ocağının verdiği vitamin bebekleri çok huzursuz yapıyor ocean önerdi bizim doktor ilk doğduğunda almıştık bittince aman aynıdır deyip kullandım bin pişman oldum uyku herşey bozuldu huzursuzluk çoğaldı