1bebis1annis medy geçmiş olsun bizimde sarılığımız vardı ve eşimle aramızda kan uyuşmazlığı da vardı bu yüzden sarılığı çok yükseldi bu süreçte en önemlisi bol bol çiş kaka yapması ben ilk önce emziriyordum sonra 30 cc mama veriyordum her 2-3saatte 1 ama tabi siz yine doktorunuza danışın söylemiştir belki kendisi de
medy 1bebis1annis Evet her emzirme sonrasi 30 cc ver dedi ben de saat basi emzirdigim icin saatte bir vaeriyorum umarjm yarina kadar duzelir
medy Cemreninannesi11 ben de bjr yandan emzirip arkasindan hemen 30 cc veriyorum doktorumuzun onerisiyle. Yarina kadar duzelir mi acaba, umarim hastaneye yatırmaya gerek kalmadan duzelir
Cemreninannesi11 medy inşallah düzelir ben ilk kızımda yaşadım bu durumu doktor yatıcak büyük ihtimalle diyince sürekli emzirdim o uyurken sütümü sağdım biberonla içirdim şükür yatmadı bu kızımda yatmadı senin miniğinde yatmaz inşallah 🙏
medy aysunakin ah ah hepsini yiyorum uyku da gece uyuyamasam gunduz uyuyorum bebegim de cisini yapıyor ama niye kilo almiyir anlamadim
Ferozki medy bebekler ilk hafta kilo kaybı da yaşarlar ilerleyen günlerde düzelecektir bence beslenmeniz gayet iyi bol bol su için 🌸
medy Melozb Ya genetik buyuk etken galiba kizim da kilo almiyor gercekten 16 aylik aylardir sabit 9 kilo yese bile gunde 3-4 kere buyuk tuvaletini yapıyor bagirsaklari cok calisiyor. Doktor bile anne baba minyon cocuk da size cekmis diyor ama yenidogan olunca kafama takiliyor iste
medy Deletedmom_29 Ben de oyle düşünüyorum saginca sut geliyor ama bebeğim kuvvetli emmiyor sanki bir iki cekip uykuya dalıyor. Ben de çişini guzel yapiyor diye yeterli iciyor diye dusunmustum ama yetmemis demek
BernaEkin medy 8 günlük bebek kilo kaybeder normalde sizin ki almış bile maşallah. Benim oğlum 8 günlükken 45 gram kilo kaybetmişti üzmeyin boş yere kendinizi
medy BernaEkin Sariligi da 16 çıktı ondan da çok kafama takıyorum yarina kadar duzelmezse yatisi yapilacak
medy Wanderlust Doktorumuz her emzirme sonrasi 30 cc ver dedi. Cok strese girdim gerçekten yemedin sut olmadi lafı sinirlerimi ziplatiyor yani ben daha ne yiyim tatliyla aram yok illa sekerli serbetli seyler mi tuketeyim. Tatli yemiyorsun o yuzden sut olmuyor muhabbeti dönüyor evde
Wanderlust medy bol su icin, vakit bulursaniz dinlenin, ten tene temasta bulunun sik sik ve stres yapmayin bunlar sut artmasi icin dogal yollar ama bana limonata ve karpuz da aninda etki yapiyor umarim size de yarar.