eceunverkanra CaglaCeylin Tayfun’un ilk ve tek sarkisi🥲 Hadi yine iyisin iyisin iyisin sen isini bilirsin bilirsin bilirsin💃🏼💃🏼💃🏼
eceunverkanra Ebrarsare Sayenizde hangi sarkilari hatirladim vallahi playlist yapip hepsini tekrar dinlicem🥰
eceunverkanra Askimkizim O klipte oynayan cocuk benim arkadasim🙈 onu dedigi gun hadi be demistim gercekten oyleymis😂
eceunverkanra hifaeymenadiyaman02 Hahahahahaha alemsiniz😂 aklimda kalan bir de pijamalariyla sokakta dolasan gulsen vardi😂😂😂
eceunverkanra Annisss Bilirim bilmez miyim❤️ Ah o platonik ask donemi butun duygusal sarkilar acip kederlenip aglanirdi🙈
eceunverkanra Benim_yuvam1604 Başınız sağolsun cok uzuldum😔 Cocuklugumuzda hatirlamak istediklerimiz kadar hatirlamak istemediklerimiz de var. Hep guzel seyler yasamadik hayat iste ama biz guzel anilari hatirlayalim istedim. 🎈
eceunverkanra Furug Hahahahahaha sarki sozlerini kendine uydurmak diye bir sey vardi o zamanlar🙈 ben de anlamadigim sozleri sacmalardim😂
Fatoscum eceunverkanra çocukluk diyince ben çok eskiye gittim galiba😅başlığı görünce ilk aklıma bu geldi; Benimle oynar mısın benimle Umutla ve neşeyleeee 💃
eceunverkanra Med İddialiyim ben hala onn gibi oynarim o bir de yaslandi artik pehh😂 ( gisganc kadin😂)
AA201207 eceunverkanra aşksız prens ile beyaz ve sen şarkısıyla bir neslin ciğerini söktü adam 😂 neyse ki senden çok var ve esmer şarkısıyla kendimize gelir silkelenirdik 😄🤩
eceunverkanra gezgin_anne İsmail yk’nn gizli hayraniydim😂 ortamlarda ayyy ne kotu sarkilar bunlar fln derdim ama sonra evde bagira bagira soylerdim hahahaha
Deletedmom54121 eceunverkanra ölene kadar aşık olamazsın birisi cıkar knu anlayamazsın sen o tür oyunlara katlanamazsın senin bi kalbın var kfkrkrkrktottı
Merilice eceunverkanra ben hepsi dinleyen çocuklardandım 😂 Güne açan çiçekler gibiyiz Yalan yalaannn Öyle saf ki sevgimiz Yalaaaannnn Ayıramaz bizi hiç kimse Yalann yalaaannn Ölene dek beraberiz Yalaaannn 😂😂😂
eceunverkanra Merilice Okulda hangi hepsi grubu kiziydiniz onu da soyleyin🙈 ben hep gulcindim mesela😂