Ayca_ogun1 Emziren anneler den bu aşıyı yaptıran varmı ? Ayrıca biontech mi sinovac mi hangisi daha iyi
selinyildiz Ayca_ogun1 ben doğum yapalı 9 gün oldu dün biontech oldum doktorum emziren annelerin de olabileceğini söyledi bende oldum sütten bebeğe de antikor geçiyormuş
Deletedmom27337 Ayca_ogun1 şükür bu saat oldu tık yok ilerleyen saatlerde bir belirti olur mu bilmiyorum
selinyildiz Ayca_ogun1 hayır bir yan etki olmadı kolum biraz ağrıdı sadece dün ama bugün bişey yok gayet iyi
KYAG2509 Dün biontech oldum geldim eve hemen emzirdim 22 aylığız hem hemşiremize hemde çocuk doktorumuza sordum emzir dedi.24 saat geçti ikimizede bi yan etki olmadı çok şükür🤲🏼👍🏼
mek07 Biontech oldum sağlık ocağındaki hemşire en az 12 saat emzirme dedi ama mümkün değil tabiki😅 eve geldikten 1 saat sonra emzirdim 1 gün geçti aşı olalı yan etki yaşamadık çok şükür
Hale-kd Ayca_ogun1 ben biontech oldum pazartesi ilk gün çok kolum ağrıdı hamilelikte yapılan tetanoz aşısında ağrıdığı gibi dün ve bugün daha iyi çok şükür 🙏🏻 insan bi korkuyor güvenemiyor ama artık normal hayatımıza dönmek istiyorum yeter bu tedirginlik herkesi yordu 🙄
Binnur94 Merve daha önce burada tanışma başlığında tanışmıştık sanırım şimdi hatırladım sizde Mimarobada ikamet ediyorsunuz değil mi :)