Alperinannesi21 Kızlar aranızda bebekle tatile çıkan var mı denize en erken ne zaman sokabiliyoruz, zor oluyor mu 1 sene daha mı beklemeli şuan bebeğim 3 aylık Eylül gibi falan çıkabilir miyiz acaba 6 aylık olduğunda
Gulsahy Alperinannesi21 Ali Fuat serpen in yazısını okumuştum. 6 aydan önce denize hele ki havuza sokmayı önermiyordu. Biz 8 aylıkken gittik. Denize soktuk ama oğlum hiç sevmedi. Korktu ya da su soğuk geldi. Alerjik bi bebem olduğu için biz yine de denize soktuk. Egzamalara çok iyi geliyormuş.
Gizembsrn Merhaba 🌸 Biz temmuzun ortası gibi ozaman 2 buçuk aylık olacak bebeğim tatile gideceğiz illaki zor olur ama eve tıkılıp kalmaktan iyidir bir şekilde alışacak şuanda da sürekli götürüyorum her yere 40 ının çıkmasını da beklemedim zaten ağlıyor diye gerilmiyorum cocuk bu en kötü ne olabilir diye düşünüyorum. Gidenler daha iyi bilir gerçi ama bakalım deneyip göreceğiz 🙏🏻
Alperinannesi21 Gizembsrn 2 buçuk aylıkken mi çıkacaksınız nasıl bu bir tatil acaba biz otel tatili yapıyoruz genelde denize sokmayı düşünüyor musunuz
zlhaa monalissa benim kızımda 9 aylık haftaya tatile cıkacağız beler verdiniz acaba bebeğinize tatilde
ly35 2 buçuk aylık gittik bi sıkıntı olmadı deniz kenarında uyudu aksine. ama havuz ve denize sokmadık hem serindi hem de mikrop kapar diye korktum
Mugestekin Biz şu an yazlıktayız. Bebeğim 4 aylık ama denize sokmayacağım müsilajdan dolayı çocuklarda şiddetli ishal kusma olmuş. Havuzu da doktorlar önermiyor
Alperinannesi21 Omus35 evet o da var bir de plajda saatlerce takılamaz güneşin altında şapka da taktırmıyor bizimki en iyisi seneye çıkmak aslında ama çok bunaldım gerçekten ,😒
Omus35 Alperinannesi21 evet hem sıcaklık olarak da bu kadar olmaz o zaman sizde Eylül gibi çıkabilirsiniz o zman
zlhaa monalissa anladım 😊benim kızım pek yemekle arası yok kahvaltı sevmiyor belki ortam farklılığından yer diye düşünüyorum 😊
ly35 Elif2409 biz çeşmeye gittik serindi aksine hep rüzgardan koruduk. sık sık duş aldırırsınız sıcakta rahatsız olurlar haklısınız.
Rytrz Alperinannesi21 2-3 gün otel birkaç hafta da yazlık. Zaten egedeyiz biz. Deniz veya havuza sokmayı düşünmüyorum çok küçükler enfeksiyondan korkuyorum zaten bizimki suyu çok sevmiyor iyice korkmasın diye. Ek gıdanın başlangıç dönemlerinde daha zor olur diye düşünüyorum