AlyaMerveMina merhabalar, genize süt nesen kaçar ?? şuan annem var skıntı degılde annem gittiğinde ben nasıl başa cıkıcam aklımdan gitmıuor :( 19.gunluguz ne bılım cok korkuyorum sanki yapamıcam gibi tek kalıncaaa
Arii AlyaMerveMina biz 15 günlüğüz nerdeyse 2 günde bir kalıyo boğazında ama tek başıma hallediyorum korkma sende soğuk kanlı ol
endegerlimoglumm AlyaMerveMina emzirirken mi süt kaçıyor genzine?? bende de çok fazla oluyo. hemen yan çevirip hafif sırtına vuruyorum bilmem doğru mu annem yan çevir demişti sadece
Onsubatikibinondokuz AlyaMerveMina endegerlimoglumm aynen bende aynı şekilde yan çevirip iki kaşının ortasını hafifçe ovalıyorum o şekilde geçemiyor şükür sizde öyle yapabilirsiniz
Burcumom AlyaMerveMina canım benim bebeğimde 1 ay 12 günlük ilk günümüzden beri sürekli kaçar ben ilk kaçtığında elim ayağım boşalmış bir şekilde eşimi çagırmıştım sonra kendim üstesinden geldim yüz üstü çevirip sırtına vuruyorum bir kaç kere nefes aldığını duyguğumda omzuma koyup biraz sırtını sıvazlıyorum
Edaozdxx Canım öyle bir durumda bebeği ters çevir yüzü yere baksın. Bir elinle sırtına vur ve yüzüne üfle. Hemen kendine gelir.
Janss AlyaMerveMina İlk emzirmeye başladığınızda memenizi makas hareketiyle sıkın süt çok tazyikli gitmesin . İnternette müdahale videoları var birde onları inceleyin 😌🌸
Janss AlyaMerveMina Meme dolduğu için hem de bebek aç olduğu için hızlı süt hızlı çekiş olur . Belki faydası olur . 😌
Onsubatikibinondokuz AlyaMerveMina daha tam emmeyi öğrenemedikleri için oluyor belli bi süre olur tahminimce sonra geçer ve memeyi vakumlayıp bi anda yutmaya çalıştıkları için oluyor
Baloglum5222 Cnm bebegim 10 aylık yeni geçti diyebilirim. O anda endise etme biraz kaldırıp iki kaşının arasını yukarı doğru çek. Panik yaptıkça daha da korkuyosn alisirsin insallah canim..