ceyhunun_annesi Kızlar sleppy kullanıyorum 1 buçuk aylik oğlum var ama pisik yapiyo, prima hariç hangi bezi öneriyosunuz. Baby me kullanan var mı
leynanin_pembemantosuu ceyhunun_annesi kulldım oğlumda sızdırma yaptı kalitesinide hiç beğenmedim içiriği temiz çok güzel bez kullanıyoruz biz baby turco doğadan marka saf zeytinyağı yumuşacık hafif emiş gücüde çok güzel daha 1 kez ne pişik oldu nede sızdı taşdı fiyatıda çok uygun 9 ay 13 günlük oğlum
Dmt4141 ceyhunun_annesi oğlum 15 aylık doğdugundan beri molfix kullanıyorum pişik sızdırma gibi bir sorunla karşılaşmadım memnunum. Prima ya göre flnda uygun
haziranin25i Ben sleepy kullanıyorum 4,5 aydır hiç bir şikayetim olmadığı için tavsiye de bulunamayacağım. Postun üstte kalsın canım
leynanin_pembemantosuu ceyhunun_annesi evet tabiki her markette baby turco doğadan var sadece 101 ve bim de yok onlar sadece sponsorlu ürünleri satıyorlar kendi markalarını satıyorlar
alerjikbebekanasi ceyhunun_annesi ben gece de kullanıyorum çişi kakası taşırmıyor 12 saat kadar kalıyor ortalama ama sadece sabah içtığım zaman içi biraz nemli kalmış oluyor 🤣 prima kadar iyi değil o konuda.
ceyhunun_annesi Dmt4141 prima zaten alamam çok pahalı 🤦♀️ bende molfix ve baby turc arasında kararsız kaldım suan
Snhstn ceyhunun_annesi miniesi deneyebilirsin canım ben aşırı önyargılıydım eşim ikna etti. Bak kullandım baya iyi çıktı 😌 denemek istersen aklında bulursun
Trkanmete ceyhunun_annesi ben paddlers kullanıyordum oğluma ama sleepy e göre biraz kalın bir vex birde yaz günü olunca baby turco ya geçtik memnunum
ceyhunun_annesi Trkanmete baby turconun kalıpları nasıl acaba şuan sleppy nin 3 numarasını kullanıyorum acaba kalıplarda değişiklik oluyo mu ki
Kbrsglk0 ceyhunun_annesi ikisinin kalibi da ayni diye biliyorum baby turco dogadan da cok guzel iki gorumcem de kullaniyo bi sorun yasamadilar