mombeto Hnfmhmt resmen kendime engel olamıyorum nutella almıycam ya ama o zaman da hemen kendimi bi tatlı yapıyorum farketmiyor süt şeker un olsun yeterli😂😂
Miniminnaakkk Uraz58 ben ben 🙋🏻♀️ Güncel tam olarak bilmiyorum birkaç ay önce 80di ama hedef: ilk 65 sonra 60 inşallah 💃🏻
Miniminnaakkk ozlemtuncay ne diyeti yapıyorsunuz? Ya ben kendime göre yememi baya düzene soktum tek ihtiyacım hareket ve spor
suleymanpasamm Güncel :67 Hedef: 53 Hadi bakalım başlayalım diyet konusunda ne yapacağım bilmiyorum ama
Miniee Uraz58 bende varım bu sefer kesin 😄😄 Güncel : 92 Hedef : 80 Şimdilik hedefi çok yüksek tutmuyorum .
sutkokusu Uraz58 sözde diyete girip kilo alarak çıkıyorum hep bir gaza ihtiyacım var 🙄🙈 Güncel: 72 Hedef: 62
Kizimin_Annesi Uraz58 ben leslie değil de 1 saat yürüyüş yapmayı planlıyorum bir de benim yaşadığım yer çok sıcak yeşil çay içip yürüyüşe çıktım mı gide kilolar herhal de
Biricikkizim Uraz58 3 gün önce başladım gram gram da olsa veriyordum ama bugün kilo vermemiş almışım çok canım sıkıldı ve diyeti bozmak üzereyim bugün o kadar da yürüyüş Spor yapmıştım :(((