mombeto Uraz58 motive olmalıyız ama her zaman başlıyorum diyip sonra kendimi nutella kaşıklarken bulmaktan o kadar yoruldum kiiiiii 😩😩😩😩
ErenimBalOglum Uraz58 bence ertelemeyin hemen şimdi başlayın erteledikce kalıyor çünkü ben 1 buçuk ayda 10 kilo verdim leslie ile halen de devam ediyorum 💪
Miniminnaakkk ozlemtuncay ne diyeti yapıyorsunuz? Ya ben kendime göre yememi baya düzene soktum tek ihtiyacım hareket ve spor
Hnfmhmt Bi türlü cesaret edip başlayamadım bende hadi bu sefer bismillah diyim katılayım 😂 Güncel : 86 Hedef : 70
ErenimBalOglum Brcnndmr diyet olarak kısıtlama yapmadım canim ne yaptıysam ölçülü az yedim bol hareket leslie ip atladım ve emzirmedigim için seher akgülün kürlerini yaptım
Lutennaa Ben de başlamaya niyet edeyim sizinle grup motivasyonuyla bu sefer olur belki 🤔 güncel:69 hedef:59
Birprensesannesi27 Uraz58 bende başlıyorum ama nasık yapıcaksınız bilgi verirmisin Güncel 78 Hedef 55🤭 boyumla orantılı olsun
Melissima Uraz58 cok iyi fikir, wpde surekli aktif oluyoruz neredeyse, oradam daha iyi olur diye dusunuyorum bende :)
Mom090 Uraz58 özelden isteyenler katılsın bence daha motive olur grup olsa bende tek başıma çok zorlanıyorum ilk kilolar yazılsa sonra hafta hafta verilenler fln 🤷🏼♀️