MervosP Merhaba 😊 günlük düzeniniz nasıl oluyor sabah kalkınca hep önce sunu yaparım dediğimiz temizlik le ilgili ne var? haftalık evi kaç defa temizliyorsunuz ve içinizden gelerek mi yapıyorsunuz bide herşeyi ütülüyormusunuz? Vakit nasıl buluyorsunuz? Bebeğimiz o sıra napıyor ? Biraz fazla soru sordum ama püf noktam sudur böyle yapınca herşey daha deniz düzenli oluyor dediğiniz şeyler neler?
Mrsxscape MervosP Hic bir şeyi yetiştiremiyorum. Onunla bir saniye ayri kalip birsey yapmami istemiyor. 1,5 yasinda suan. Ama o mutlumu mutlu. En onemlisi bu sanirim. 😊 Dogumdan once cok titizdim artik saldim valla. Ama cok ozledim saatlerce temizlik yapmayi 😪
GoGirl MervosP utuleri toplu yaparim her seyi utulemem.her gun süpürürüm o fix silme toz alma 2 3 gune kesin olur valla titizlikten degil batiyor 😅 icimden gelerek yapiyorum ama oglanlarida katiyorum temizlige onlarda eglensin diye bez vileda yoksa yaptirmiyorlar
Deletedmom_36 MervosP evim her zaman duzenlidir.sabah kalktigim gibi camlari acar evi havalandirir yatagimi toplarim kahvaltiya geceriz kizimi yediririm mutfagi toplarim camasir varsa katlar kaldiririm vrsa camasir mak calistititim ben oturur birseyler atistititim sonra evi supurur silerim tozunu alirim 12 olur kizimi uyuturum o ara utum varsa ya da yemegim onu yaparim.oglene kadar bitmia oluyor isim.her aksam kizim uyudugu gibi evi toplarim misafir gelixekmia gibi duzenli hersey yerinde olur.mutfagimda tezgah ustunde 1 bardak bile kalmaz kullanidigmi direk makineye atarim .yani boyle bir duzen kurdum kendime 😅
MervosP Tugceklcccc evet sanırım bende başka evi temizlşyorum çünkü benin evim de hiç temiz kalmıyor 😀
Pol34 1,5 aylık bebeyle tuvalete gitmek bile büyük rahatlık benim için artık, en özlediğim şeylerden biri canımın istediği gibi temizlik yapmak. Eskiden zor gelen çamaşır katlamak bile şimdi koşa koşa yapınca oh dedirtiyor bana
MervosP Pol34 bir iş bitince insan oh be bunu yapmıştım diyor değilmiş aboo daha 1 buçuk ayda böyle diyorsanız 😀😀😀
Mrsxscape MervosP Canim benim bebegim fazla hareketli bi saniye durmaz sürekli ilgi ister büyüyünce de değismedi. Ama yüruyünce cok rahatladim cunku her dakika kucağimdaydi. O yuzden birazda karakterine bagli
Pol34 MervosP büyüdükçe belki uyku düzeni falan oturur işlerimi ona göre planlarım umudu taşıyorum ya da babaanneye anneanneye salarım rahat rahat işlerimi yaparım 🤣 şu an yapışık ikiz gibiyiz uyurken odadan çıksam sensör taktırmış gibi uyanıyor ya da uyuduğu gibi ben de bayılıyorum bi köşeye 😅
MervosP Deletedmom_36 çok iyi bende mutfak tezgahına asla bi kaşık çatal görsem batar amaoturma odasında falan oyuncaklar r kalıyor benimde enerjim bitiyor toplaöaya
Zinnureyn Deletedmom_36 Resmen kendimi gördüm, benim bisey yazmama gerek kalmamıs 🤭💋 Sen esittir ben Hülya’m 👌🏻😚💕
Beyzamehmet Deletedmom_36 hayranlıkla okudum sabaha kadar bin kere kalkıyorum diye gün için de o kadar aktif olmak öldürüyor beni evi süpürüp çamaşırları halledip yemek bulasigi hallettiysem ne ala diyorum bi bakıyorum kızım oyuncakları dağıtmış aman yarabbim diyorum sonra salıyorum gidip yatıyorum valla
ebz09 MervosP benim anladığım şu gerçekten ya gücü yeten eli hızlı bi insan temizlik aşkı varsa titiz oluyor ya da canına yazik edercesine takıntı yapıp cocuk ve kendini ihmal edip evi kirkliyor. Bu kategori disindaysak bilelimki yalnız degiliz😂😂😂 Cunku evi supuruyorum arkamdan biri döküyor ya da hergun bir şekilde temizledigim evim dagiliyorsa ben başkasının evini temizliyorum demektir başka açıklaması yok
MervosP ebz09 hahaha aynısını düşünüyorum ve bir arkadas a yazdım ben de başka evi temizliyorum çünkü arkamı döndüğüm an ev kirlenşyor
Lonewolf MervosP Evim hep düzenlidir benim akşam yatmadan önce evi gezer toparlar uyurum.Sabah erken kalkıyorum kahvaltı olana kadar gene yapılacak işler varsa hallediyorum.Evimi haftada 2 gün dip köşe temizliyorum.Evi süpürme işini evin durumuna göre yapıyorum.Mesela ev temizse boş yere çalıştırmam ama gözüme batan bir durum varsa süpürürüm.Benim ütü işim uzun o yüzden her pazartesi perşembe çamaşır ve ütü günüm.Evin banyosunu her duş alınca temizlerim.Ertelemeyi sevmem anında yapmam lazım.Aslında güzel bir huy değil ama bende böyleyim 🤦🏼♀️
MervosP Lonewolf bence çok güzel bir huy herşeyi erkenden yapmak o işi ertesi güne atmamak demek hayran kaldım bu utu işini nasıl denk getiriyorsunuz ben ütü yapmak hiç istemiyorum oglumunkileri bile zorla yapıyorum valla
Pamukkizimmm MervosP Haftada bir derin temizlik yapıyorum eşim bebeğe bakarken günlük süpürmeye çalışıyorum ama kızım durmazsa onu da yapamıyorum yapamadığım zaman da daha çok birikiyor işler 😁 Ütüden nefret ederim ama kızımın çorabına kadar ütülüyorum eşiminde tişört pantolonlarını ütülüyorum benimkiler ütülenmiyor 😁 Yani bebekli hayatta pek düzen olmuyor yemek yediğime şükrediyorum bazı günler ama varsın evi pislik götürsün onlar için herşeye değmez mi? ☺️
MervosP Pamukkizimmm değer tabiki inanın pis olduğu zamanlarda hep oldu bazen hala oluyor ama insan temiz evde de ferajlıyor
elifsezer_ MervosP Yani evi derli toplu düzenli tutmak için bir el hep toparlamalı☺.Misal.Çıkan bulaşk tabak ve ya bardak yıkanmalı.Etrafa bir şey düşdümü hemen almalı.Ben temizlik hasta birine dönüşdüm.Gercekten gün içinde çok yoruluyorum.Artık ellerim domestostan deterjandan kupkuru oldu😔.Ama kendimi durduramıyorm.Gece kaç olursa olsun banyomu başdan yıkarım.Çocuklar uyuduğu zaman bile bir güzel temizlik yaparm her yer ciçek gibi olmalı yoksa uyuyamam🤷♀️.
MervosP elifsezer_ işte bende bi ara bu şekilde olmaya başladım ama oğlum hareketlendigş için artık yapamaz oldum tam anlamıyla maşallah valla yine de hep toplu tutmaya calısıyoeım
GoGirl MervosP biri buyuk 6 yasinda digeri 18 aylik ama buyukte yaramaz valla onunda ayri zorlugu var
Serapveminikleri MervosP Sabah ilk iş evi toplamak ondan sonra süpürmek Vileda yapmak mutfağı toplamak tuvalet bonyolari yikamak ve en son toz almak v tabi evi dagitmamaya özen gösteririm mesela bir yer daginiksa uyumam önde toplar sonra uyurum yada bir yeri dağınık yada yere bişi düşse alırım toplarım çünkü kaldıkça artar elbiseleri genelde akşamları yıkar aşarım sabah katlarım böyle daha çok rahat oluyor haftada bir mutfak dolaplarını silerim(şuan yeni doğum yaptım diye yapamıyorum) Tabi o aralarda kızım bana yardım ediuor oda yardımcı oluyor beraber yapiyoruz 3 yaşında 😍kucugude 16 günlük
MervosP Serapveminikleri ayy maşallah neasıl cesaret ben korludan2. Çocuğum olur diye kocala bile yatmak istemiyom o derece maşallah size 😀😀