Nursma ne kusuru olur öu öyle şey. Senin kızının hiç bir sorunu yok, en güzel zamanları evham yapıp kızına da kendine de rezil etme. Sen beni parkta oturuyor mu sanıyorsun? Kocaman parkta bir tek koşan ikimiz varız. Her bebeğin karakteri farklıdır geö ne yapacaksın öyle sakin çocuğu bırak doyasıya koşsun her şeyini zirvede yaşıyor demek ki. Korku olayına gelirsek benim kızımda her şeyden korktuğunu söylüyor ama ben şöyle yaklaşıyorum örnek veriyorum; korktum diye gösteriyor bende neden korktuğunu anlıyorum soruyorum sonra evet annecim uçaklar yüksek sesli uçuyor bazen bende korkabiliyorum ama uçaklarda arabalar gibi bizleri gezmeye götürüyor sadece biraz sesli o kadar sen uçağın içini hiç gördün mü merak ediyor musun bakalım mı diyorum böylelikle korktuğu şeyin ne olduğunu anlatıyorum. Annemde uçaklara mamalar getiriyor demiş her uçak geçerken mama diye bağırıyor🤷🏻♀️ Mesela blender ve meyve suyu sıkacağı ciddi anlamda ağlıyordu bunlar çalışırken aynı şekilde yaklaştım beraber yaptık, çalıştırmadan önce çalıştırıcam biraz ses olabilir hatırladın değil ni diye belli ettim hep şimdi gayet iyiyiz. 🌸